İstanbul'da 'kısa mesafe' gitmeyen taksicinin dövdüğü kişi öldü!

İstanbul Beyoğlu'nda kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Faslı Jamal Doumane, çıkan kavgada taksici tarafından dövülerek öldürüldü. Polislerin yakaladığı taksiciye ev hapsi cezası verilirken, olayın medyaya yansımasının ardından harekete geçen savcılık, yeniden gözaltı kararı verdi.

><

İstanbul Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Fas uyruklu Jamal Doumane, çıkan kavgada taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü.

Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan Doumane ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TAKSİCİYE EV HAPSİ

Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı taksici ev hapsi cezasına çarptırıldı. Olayın medyaya yansımasının ardından harekete geçen savcılık, ev hapsi cezası verilen taksicinin yeniden gözaltına alınması talimatını verdi. Talimat üzerine harekete geçen polis ekipleri ev hapsinde bulunan taksici gözaltına alarak adliyeye sevk etti.

İstanbul'da 'kısa mesafe' gitmeyen taksicinin dövdüğü kişi öldü! - Resim : 1

"ADALET İSTİYORUM"

Olayla ilgili konuşan adamın eşi Fatima Krib, “Eşim Taksim'de bir taksi durduruyor ve taksici ile aralarında tartışma yaşanıyor. Kısa mesafe olduğu söyleyerek onu almak istemiyor. Daha sonra aralarında tartışma çıkıyor ve eşim kapıyı sertçe vurarak taksiden iniyor. Taksici de sinirlenerek eşime yumruk arıyor. Darbenin etkisiyle eşim yere düşüyor ve kafasını kaldırıma vuruyor. Ardından çevredekiler ambulansa haber veriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Beni tanımadığım bir numara aradı ve ‘eşinizi Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüyoruz' dedi. İlk müdahalenin ardından yoğun bakımda yer olmadığı için ambulans ile Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu çok ağır. Sürekli kalbi duruyor, yarım saatten fazla kalbi durdu. Beyin ölümü gerçekleşti. Ben ziyaret ettiğimde gördüm ki eşim bitti. Ben Türkiye devletine güveniyorum, eşim için adalet istiyorum” dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
İstanbul Taksi Beyoğlu