Baron kim?

Hatırlarsınız..İranlı Naci Şerifi Zindaşti 24 Eylül 2007 günü Büyükçekmece'de düzenlenen operasyonda 75 kilo eroinle yakalanmıştı. AKP’li Burhan Kuzu bu...

Hatırlarsınız..
İranlı Naci Şerifi Zindaşti 24 Eylül 2007 günü Büyükçekmece'de düzenlenen operasyonda 75 kilo eroinle yakalanmıştı. AKP’li Burhan Kuzu bu kişinin tahliye edilmesi için çok uğraştı. Olay basında patlayınca Burhan Kuzu inkar etti. Ancak yine basına bir fotoğraf düştü. AKP’li Burhan Kuzu uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti ile aynı masada yemek yiyordu. Burhan Kuzu AKP milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı baş danışmanıydı.

29 Şubat 2008 günü Mersin’den Hollanda’ya narenciye götüren bir tırın dorsesinde 89.3 kilogram eroin ele geçirildi. Tırdaki narenciyeler ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat`ın ortağı olduğu Menas Şirketine aitti. Ve bu olay patlayınca 12 Mayıs 2008 de AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat hisselerini Ferhat Gürüz ile Abdülkadir Gürüz’e devretti. Dengir Fırat Menas şirketinin ve aynı zamanda AKP’nin kurucularındandı.

2008 yılında Ordu'nun Akkuş ilçesi Seferli Belediye Başkanı AKP'li Kaya Filiz, uyuşturucu madde imalatı ve kenevir ekimi yaparken tutuklandı.

2016 yılında Erzurum polisinin yaptığı yol kontrolünde bir aracı durdurdu. Arama sonrasında 4 kg. kubar esrar ele geçirdi. Araçtakilerden biri AKP Kabadüz İlçe yönetim kurulu üyesi idi.

AKP Ağrı Diyadin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Yardımcı, 1 buçuk milyon lira değerinde eroinle yakalandı. Yıl 2017

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Abdülhamit Burak Aykut 2019 yılında polis tarafından uyuşturucu maddeyle yakalandı.

Aydın Söke AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı hakkında uyuşturucu kullanmaktan 2021 yılında polis tarafından işlem yapıldı. AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı görevi başında da uyuşturucu kullanıyordu.

Ankara Polisi 2019 yılında Ankara-İstanbul otoyolu Akıncı gişelerinde peş peşe gelen iki aracı durdurdu. Bu iki araç yüksek modelliydi ve Ankara’ya giriş yapıyordu.Öndeki araç makam aracı görünümündeydi. Narkotik Polisi araçlarda yaptığı arama sonunda arkadaki araçta uyuşturucu buldu. Öndeki aracı kullanan Burak S. ile arkadaki aracı kullanan Mehmet M. Emniyete götürüldü. Yapılan arşiv taramasında Burak S’nin Cumhurbaşkanlığı'nda görevli bir başdanışmanın makam şoförü olduğu tespit edildi.

Kocaeli Polisinin 2020 yılında Darıca ilçesinde gerçekleştirdiği bir operasyonda 11 kilo 900 gr takoz esrar ele geçirildi. Yakalananlardan ikisi ilginçti, AKP Gebze Belediyesi eski Meclis Üyesinin babası ve kardeşiydi. Tabii ki babası ve kardeşi kendisini bağlamazdı, ama cinsini sevdiğim cinsine çekerdi.

AKP iktidara geldikten sonra Dış işlerinde çalışan bütün bürokratları değiştirdi.

Brüksel Büyükelçiliği eski Basın Müşaviri ve Avrupalı Müslümanlar Girişiminin sözcüsü Veysel Filiz 2020 yılında 100 kilo eroinle Hamzabeyli sınır kapısında yakalandı. Veysel Filiz’in AKP milletvekilleri ve bakanları ile resimleri vardı. Alelacele kaldırıldı.

2021 yılı başlarında lüks araçta bir gencin kokain çekerken görüntüleri ortaya çıktı. O genç AKP'li Kürşat Ayvatoğlu idi.Ve bir AKP’li milletvekilinin danışmanı olduğu söyleniyordu. Görüntülerden sonra bu genç gözaltına alındı. Kokain değil "pudra şekeri" çektiğini söyledi, serbest bırakıldı. AKP'li Kürşat Ayvatoğlu’nun çektiği tabii ki pudra şekeri değildi. “Ak partinin bütün mensuplarından ve bütün Türkiye den özür diliyorum” diye bir açıklama yaparak uyuşturucu kullandığını itiraf etti. “Pişmanım” dedi.

Onca diplomalı işsiz gençler hayal bile kuramazken, AKP eski başbakanlarından Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım genç yaşta gemi filosu kurdu. Kumar oynadığı biliniyordu da, buna ilaveten bir de adı uyuşturucuya karıştı. Peynir içinde Erkan Yıldırım’ın gemilerine yüklenen uyuşturucunun Venezuella’dan Yalıkavak Marina’ya getirildiği ve buradan Mehmet Ağar’ın kontrolünde yatlara aktarılarak piyasaya sürüldüğü iddia edildi.

Erkan Yıldırım’ın gemileriyle Venezuella’dan peynir getirildiği bilgisi bulundu. Ama işin kokain kısmını araştıracak bir savcı bulunamadı.

Bu iddiaları ortaya atan Sedat Peker. Bir suç makinası ve bir suç örgütünün lideri. Sözüne itibar edilmez. Ama şu da var ki boşuna dememişler bozacının şahidi şıracı diye.

Bu işler cami hocasından sorulmaz herhalde.

Türkiye’de 193 çeşit peynir üretilirken, 2020 Ağustos ayında AKP Hükümeti, tee Venezuella’dan peynir ithalindeki vergiyi sıfırladı. 500 tona kadar kokain vergisiz.. Pardon 500 tona yakın peynir vergisiz..

Serbest..

Sonra ne mi oldu? Ve vergi sıfırlandıktan 3 ay sonra Venezuella’da beyaz peynire yerleştirilmiş 119 kg kokain ele geçirildi. Eski bir narkotikçi son yıllarda Venezuella’dan peynir içinde kokain getirilebileceğini söyledi. Kolombiya İçişleri Bakanlığı da yaptığı açıklamada da son zamanlarda 5 tona yakın kokainin peynir içinde Türkiye’ye gittiğini açıkladı.

Bu kadar büyük organize işler her adamın altıdan kalkacağı işler değil. Arkasında çok güçlü biri olmalı.

Şimdi bunlar ne içiyor filan diye soruyordunuz ya. Sormayın. Ne içtikleri belli çünkü..

Bence artık en önemli soru şu;

Baron kim?