Sayın İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ı Keşke Acun Karşılıklı Getirse…

İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ı ekranlarda kim karşı karşıya getirecek ? Bizim şu an esas sorunumuz bu gibi gözüküyor . Her iki İstanbul Belediye Başkan...

İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ı ekranlarda kim karşı karşıya getirecek ?

Bizim şu an esas sorunumuz bu gibi gözüküyor .

Her iki İstanbul Belediye Başkan adayımız , gladyatörlere döndürüldüler , ve sanki hangi arenada hangi imparatorun önünde dövüşecekler tartışılmaya başlandı medya tarafından .

Arenada da gösteriyi bekleyen kudurmuş halk aranıyor ama bu heyecan yaratılamadı .

Günlerdir Uğur Dündar manşet , Binali Bey onu istemiş, derken o da adaletini takdir ettiği için Bin Ali Bey’e teşekkür ediyor , ve tam iş kapandı diyeceğiz , bu sefer bir açıklama daha, bu dövüşte yer almayacağını bildiriyor Uğur Dündar .

3, 4 gündür Uğur Dündar manşetlerde İmamoğlu değil , bu durum 2, 3 gün daha devam ederse Uğur Dündar zaten tamamen medya gündemine hakim olacak ve halk neredeyse ‘ hangi İmamoğlu ‘ diye soracak dahası hatta Ugur Dündar’a oy verecektir . Benim seçmenim işini bilir.

Şimdi Uğur dündar çekildiğine göre adaylarımızı kim karşı karşıya getirecek ?

Birlikte bir durum değerlendirmesi yapmakta fayda var .

Her iki adayımız Beyaz’ın programında bir araya gelsinler diyeceğim bu Bin Ali Yıldırım için çok tehlikeli olabilir, son günlerde Dersim, hakikatler , Kürtler filan lafları ediyor orada da böyle konuşursa sonra Beyaz haberlere çıkıp , özür dileyip Bin Ali Bey’i de Ayşe öğretmen gibi hapise yollayabilir .

Turgay Güler olursa çok eğleniriz, ama Binali Bey’in çok aleyhine olur.

Özlem Gürses bu gibi durumlarda birden sınıfın akıllı uslu , bilmiş , güvenilir kızı olarak ortaya çıkardı , fakat artık ne yaparsa yapsın arkasında Ekmelettin Bey’in hayaleti durduğundan ,

Ekmelettin Bey , röportajladığı iş adamları , ünlüler , milyonerler ve kendisi dahil kimseye faydası olmuyor .

Buket Aydın’ı gülme krizi tutmasa hepsinden iyi, koparız vallahi.

Fakat bu seferde kazandınız elinizde tutamadınız şimdi nasıl tutacaksınız diye gülme tutarsa program biter .

Kübra Par’ın işini ciddi yapacağından şüphemiz olmasın ama eski ortağı hele sakal bıraktıktan üzülebilir .

Didem Aslan elbette yapar ama bu seferde Ahmet Hakan şimdi ne yapıyor diye aklımız oraya kayar, hani bir kamera da Ahmet Hakan’ı takip etse o zaman şahane olur .

Her iki adayımızda ‘Akıl Odası ‘ na konuk olsalar,

Avni Özgürel Yassıada’nın Camp David olduğunu ve 27 mayısı komedi senaryosu olarak yazacağını anlattığı programdaki absürt sözleri gibi sorular sorsa , Nedret Bey ‘Abi’ diye hitap ettikçe daha da coşsa Nato subaylarının ihtilal yapma merakı terfiler yüzündendir diye 27 Mayıs’ı mı anlatıyor 15 Temmuz’u mu kafaları karıştırsa , filan falan derken Süleyman Seyfi Bey’in ; Nedret Bey’in konuşmasına gerek kalmadan iki aday zaten kendi istekleriyle bırakın İstanbul Belediye Başkanlık adaylığı siyasetten çekilirler.

Güldür güldür programına çıksalar Doğa Rutkay sorsa diyeceğim fakat o da hiç okumuyor , adayları tanımayabilir ;

Psikoseksüel bir hastalık olan pedofili suçu , cinsel suçların %46’sı çocuklara karşı işlenirken , her 3 çocuğun biri cinsel istismara uğruyor iken Suç oranı son 10 yılda 700 kat artmış iken , ve dünya sıralamasında üçüncülüğe yükselmiş iken …. Son 16 yılda 18 yaşın altında 440 bin çocuk doğum yapmış iken ... Kimisi kardeşini, yeğenini hatta anne, babasını doğururken kimisi yaşadığı mahallede, kasabada, köyde babasının bile kim olduğunu bilmediği bebekler taşıyor iken , bu konuda Elçin Demiröz’ün OdaTV’ de yayınlanan o şahane ‘ Pedofilihastalığıyla nasıl mücadele etmeli ‘ yazısını hiç olmazsa konuşmadan okusaydı , ‘ “İdam bir çözüm değil. Hadım etme içime sinen bir ceza yöntemi” ifadelerini bu kadar kolay kullanmazdı , okumadan konuşunca biraz sorun oluyor. 440 bin ( resmi kayıtlardaki ) hadımla sorun çözülecek gibi geliyor Doğa’ya !

Okan Bayülgen ve İrfan Değirmenci her ikiside olabilir ama bu durumda İmamoğlu ve Binali Bey’e laf sırasının gelmesi çok zor, belki 12, 14 saat sürerse program son 20 dakikada konuşma fırsatı bulurlar.

Oğuz Haksever bence bomba seçim olur arada mikrofon açık kalırsa rating rekoru kırar , eyri oturup doğru konuşalım , mikrofonun açık unutulacağı o andır geceyi götürecek olan , ha kaldı ha kalacak derken akar gider .

Ama iki Belediye Başkan adayı Gladyatörümüzün gerçekten hakkını verecek olan Acun’un Özel Survivar programıdır

Gitsinler Dominik’e kumda kim hızlı koşar, atlamada hangisi iyi , üstüne ağ atınca kim kurtulur , top üstünde kim en iyi zıplar , çamurlu suya kim daha iyi atlar gibi marifetlerini görürüz, ne söyleyecekleri belli zaten .

Koskoca Fenerbahçeyi bile çekip çeviren Medya Mogulu Acun bu tartışmayı idare edemeyecekte kim edecek Allah Aşkına ? Fena mı olur ? Saygıyla Kayda Geçtik Efendim

Etiketler
Binali Yıldırım