Erdoğan’a da, İslamiyet’e de...

Yavuz Bingöl 24 Haziran 2018'de yapılan seçimde Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirtti, "Sonuna kadar Erdoğancıyım hatta büyük harfle yazın...

Yavuz Bingöl 24 Haziran 2018'de yapılan seçimde Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirtti, "Sonuna kadar Erdoğancıyım hatta büyük harfle yazın feriştahıyım... “ dedi. Demek ki Erdoğancılığın biraz üstü Feriştahlıktı.

2014 yılında AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım "ümmetin ve bu yüzyılın en büyük lideri" dedi. Benim için demedi, Erdoğan için dedi.

Atılgan Bayar isimli bir yazar 2019 yılında Erdoğan’ı "bütün yeryüzünün halifesi" olarak tanımladı. İyi de sondan bir önceki Halife, İngiliz gemisiyle kaçmıştı.

AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral 2010 yılında: "Erdoğan için her gün 2 rekat şükür namazı kılınmalı" dedi.

2013 yılında eski bakan Egemen Bağış “Erdoğan’ın doğduğu şehir mübarektir” dedi. Mekke’yi Medine’yi unuttu.

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Recep Tayyip Erdoğan için 2011 Temmuz ayında; “Ona dokunmak ibadettir” dedi.

Aydın AKP eski İl Başkanı İsmail Hakkı Eser 2009 yaptığı konuşmada " bizim için adeta ikinci peygamber gibidir” dedi.

Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Keşli bir konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Allah tarafından görevlendirildiğini ima etti.

AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan 2014 yılında “Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider” dedi.

AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar 2019 yılında bir etkinlikte Erdoğan için "Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor” dedi. Dinleyenlerin çoğu AKP’liydi, biri de çıkıp da, “Yahu sen Allah’a şirk mi koşuyorsun” demedi.

Dini içerikli yazılar yazan Beyhan Demirci 2014 yılında: “Recep Tayyip Erdoğan yeryüzünde Allah’ın gölgesidir” dedi.

Türkiye neler görmedi neler.

“Erdoğan düşerse Kâbe, Mekke, Medine, Kudüs düşer” diyen AKP’li Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı mı görmedi, “İtaat et, rahat et” diyen AKP’li Binali Yıldırım’ı mı görmedi, Hz.Muhammed’e saygı için okunan salavatı “Recep Tayyip Erdoğan salli ala Muhammed” diye değiştirerek okuyan AKP’li Yasin Aktay’ı mı görmedi, 2014 yılında “Karımla yakalasam kıskanmayacağım tek erkek” diyen Akademisyen Mehmet Okutan’ı mı görmedi, “Onu o kadar seviyorum ki emretsin 12 yıllık yuvamı yıkar 3 çocuğumun gözünün yaşına bakmam” diyen Akit yazarı Mehtap Yılmaz’ı mı görmedi, “Erdoğan biz AK Kadınların canımız, kanımız, kardeşimiz, babamız, anamız ve kocamızdır bunu iyi bilin e mi?” diye paylaşım yapan AKP‘li Münevver Arslan’ı mı görmedi, tövbe yarabbim.

Hepsini gördü.

Gördü de, ama şunu görmemişti.

Erdoğan ile yaptığı bir video konferans toplantısında, Çorum AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi “Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin” dedi.

Erdoğan’a da, İslamiyet’e de... - Resim : 1
AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir

Oa yani..

Hayret vericiydi.

Erdoğan bile şaşırdı,”Haşa!” dedi.

Ama sayın Meclis üyesi, sen boşuna heveslenme. Daha önce biri çıktı ve bir paket bulgur makarnaya “g*tünün kılıyık” dedi zaten. Ve tüm listeleri alt üst etti. Seninki çok masumane kalıyor.. Daha şöyle kışkırtıcı, daha bir fantastik bir şey bulman gerek.

Böyle garip cümleleri kullananlar için söylüyorum;

Hiç kimsenin kulu, kölesi, kılı filan olmayın. Tamam, anladık, her şeye rağmen rey veriyorsunuz, oy veriyorsunuz, onay veriyorsunuz ama ömür vermeyin. Hele başka bir şey hiç vermeyin.

Erdoğan’ı seviyor olabilirsiniz de,

Ama Allah’a şirk varacak sözlerde bulunmayın..

Erdoğan’a da, İslamiyet’e de zarar veriyorsunuz..

Bunu unutmayın..

Etiketler
24 Haziran Yavuz Bingöl