Göçmen botundaki bebek denize düştü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçerken düzensiz göçmen botundan denize düşerek kaybolan bebek için Türkiye Sahil Güvenliği çalışma arama kurtarma çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre, bir düzensiz göçmen grubunun Yunanistan’ın Midilli Adasına ulaştığının ve düzensiz göçmen beyanına göre Türk kıyılarından ayrıldıktan kısa bir süre sonra grup içerisinden bir düzensiz göçmenin bebeğinin denize düştüğünün Yunan makamlarınca bildirilmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Bölgeye derhal Sahil Güvenlik Gemisi ve Sahil Güvenlik Botu sevk edildi. Bölgede arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Yapılan çalışmalarda şimdiye kadar her hangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

Korkuteli'de plastik fabrikası alevlere teslim oldu Korkuteli'de plastik fabrikası alevlere teslim oldu Güncel Depremzedeler 9 aydır kayıp yakınlarından haber bekliyor Güncel Togg otoparkta kaldı! Güncel Japonya'nın Kuzeydoğusunda Orman Yangını: 2 Bin 100 Hektarlık Alan Küle Döndü Gözden Kaçmasın En Büyük Gurur: Alperen Şengün'ün All-Star Heyecanına İlk Antrenörü de Ortak Oldu Yalnız Bırakmadı Spor Erzincan Polisi Otizmli Genç Kızın Hayalini Gerçekleştirdi Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Seyir Halindeki Araç Alev Aldı Güncel Galataport AVM'de Silahların Patladığı An Kameralarda Güncel Kılıçdaroğlu Kapıları İlk Kez Gerçek Gündem'e Açtı Güncel Havuzda Dehşet Dolu Anlar... Güneşlenirken Ölümden Döndü Güncel Hırsız Kapıcı Evi Soydu, Kuyumcuda Yakayı Ele Verdi Güncel