Deprem bölgesinde hırsızlara suçüstü: Bacağından vuruldular!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir cep telefonu dükkanına giren hırsızlar, bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Levye ile bekçilere saldıran zanlılar, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Reyhanlı ilçesinde gece saat 04.00 sıralarında bir cep telefonu dükkanına giren iki hırsız, bekçilerin fark etmesi ile suçüstü yakalandı.

Bekçileri görünce arkadaşını bıçakla rehin alan hırsızlar yakalanmaktan kurtulamadı.

BACAĞINDAN VURULDULAR

Levye ile bekçilere saldıran zanlılar, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Depremzedenin göz yaşlarıyla sorduğu soru: Devlet bakacak mı bize acaba? Güncel Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı: İşte güvenlik kamerasına yansıyan anlar Güncel Evi yıkılan depremzede mağarada yaşıyor Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel