Şubat 2020 burç yorumları

Geçen yazımda şubat ayını genel çerçevede değerlendirmiştim. Bu kez burcunuza ve yükselen burcunuza göre şubat ayı için genel yorumlar yapacağım. Ay içinde...

Geçen yazımda şubat ayını genel çerçevede değerlendirmiştim. Bu kez burcunuza ve yükselen burcunuza göre şubat ayı için genel yorumlar yapacağım. Ay içinde ise, önemli dönemleri sizinle paylaşıyor olacağım. Keyifli okumalar…

Koç Burcu: İş yaşamınız, yöneticilerle ilgili konular özellikle gündeminizde görünüyor. Sorumluluklarınız ve kurumsal konularda gelişmeler olsa da bu sizi yoruyor olabilir. Aile içindeki hassas konuları dengede tutmanız önemli. Bu ay, ilişkiler konusunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan konuları çözmekte zorlanabilirsiniz. Sorunlarınızı bir süre askıya almaya çalışın. Hayatınızda dikkatinizi dağıtan her şey bu ara üst üste gelebilir.

Boğa Burcu: Hayatınızda, inandığınız konuları sorguluyor olabilirsiniz. Yayıncılık, medya, üniversite veya yabancılarla ilgili işler yapıyorsanız bu ara sorumluluklarınız daha çok artabilir. İş yığınından kurtulmak pek mümkün değil. İlişkinizle ilgili kafanızı kurcalayan şeyleri ortaya koyup tartışmak çok iyi bir fikir olmayabilir. Hızlı kararlar tez ayrılığa neden olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili çok hülyalı olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırın, sosyalleşin. Size çok iyi gelecek.

İkizler Burcu: Bu ay finansal konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bankadaki paralar, yatırımlar, varsa miras konuları veya hukuki durumlar sizi zorlayabilir. Ortağın veya eşin paralarıyla ilgili gelişmeleri olabilir. Kısacası sizi krize sokan konular bu ay da mevcut. İş konusunda yöneticilerinizle ilgili konularda daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Kalbiniz boş ise arkadaş ortamınızda birileriyle tanışabilirsiniz. Gelecek planlarınızı hızlı bir şekilde hayata geçirmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Eşinizle ve/veya ortağınızla ilgili konularda zorlu zamanlar yaşıyor olabilirsiniz. Onların yaşadığı zorlu dönemler size de yansıyabilir. Sorumluluklarınız ve işlerinizin üstesinden gelmek sizi endişelendiriyor ve bu da gelecek kaygısına dönüşüyor olabilir. Bu ay, iş hayatınızda veya toplum önündeki yerinizde hareketlenmeler olacak, kendinizi daha fazla göstermek ve aktif olmak isteyeceksiniz. Ruhsal ve inandığınız konularda daha fedakâr olmanız gerekebilir.

Aslan Burcu: Çalışma arkadaşlarınız, iş ortamınızdaki sorumluluklar, işler artmış olabilir. Bu alandaki değişikliklerden yorulmuş olabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza iki kat özen göstermeniz gerekiyor. Finansal konularda yatırımlarınızı bu ay iyi değerlendirin. Kafa karıştırıcı ve sizi krize sokan durumlara karşı tedbirli olmakta fayda var. İlişkilerinizde daha dışa dönüksünüz. Hızlı kararlar alıp, sahip olma güdüsüyle hareket edeceksiniz. Enerjinizi dengeli harcamalısınız.

Başak Burcu: İlişkilerinizde ve aşk hayatınızda daha ciddi bir bakış açısı benimsemiş durumdasınız. Biraz da huysuz ve umutsuz olabilirsiniz. Bu durum, aslında size dayatılan sorumluluklardan dolayı. İşinizi iyi yapan biri olsanız da bu dönem hayattan keyif alma durumuz biraz azalmış olabilir. Çocuklarınızla ilgili konuları fazla ciddiye aldığınız bir dönemdesiniz. Hobileriniz ile ilgili sorumluluk almaya hazırsınız ve bunları işe çevirebilirsiniz.

Terazi Burcu: Evinizle, ailenizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk aldığınız bir dönemdesiniz. Ev değişiklikleri veya düzenlemeleri gündemde olabilir. Anneniz veya babanızla ilgili mevzuları organize etmeye çalışıyor olabilirsiniz. İlişkilerde karşınızdakinin eli daha güçlü olabilir. İlişkinizde ani gündem değişiklikleri de söz konusu olabilir. Yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Gözünüzden kaçan konular, dikkatsizlikten kaynaklanan aksaklıklar olabilir.

Akrep Burcu: Bu ay özellikle iletişim konusuna özen gösterin. Eğitim, yazışmalar, teknik konular, ticari işlerle ilgili sorumluluklar, organizasyonlar söz konusu. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular da gündemde. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Hızlı ve ani kararlar gündeme gelebilir. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda daha fedakâr olacağınız koşullar oluşabilir. Yaratıcı ve hülyalı olabilirsiniz.

Yay Burcu: Kendi kaynaklarınızı ve günlük yaşamınızı organize etmeniz gerekebilir. Parasal konular gündemde. Bütçeleme yapabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili sorumluluklar almanız gereken bir ay. Kalbiniz boş ise aşk hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Çocuksu, oyuncu ve iddiacı tarafınız ortaya çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Aile içinde fedakârlık yapmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir.

Oğlak Burcu: Sizin için önemli bir dönem ve zorlu geçtiğine eminim ama ne yapıyorsanız, kendiniz için yaptığınızı unutmayın. Fırsatları görün, kendinizi tanıyın ve güçlendirin. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evinizde ağırlamak keyifli olabilir. Ay içinde iletişim problemleri yakanıza yapışabilir. Eğitim, ticari ve teknik konularda özellikle dikkatli ve uyanık olmanızda fayda var.

Kova Burcu: Kurumsal bir firmada çalışıyorsanız veya sağlık sektörü, medya gibi geniş bir kitleye ulaşan işleriniz varsa, sorumluluklarınızın artacağını ve kendinizi geliştirmek için daha fazla sorumluluk alabileceğinizi söyleyebilirim. Bu dönemde bilinçaltınızda sizi korkutan konularla da yüzleşebilirsiniz. Paranızın kontrolünü kaybetmeyin. Yeteneklerinizi geliştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. İletişim yönünden hızlı akan bir ay olacak sizin için.

Balık Burcu: Gelecek planlarınız ve umutlarınız konusunda fazla gerçekçi olmaktan içiniz sıkılmış olabilir. Çok fazla sorumluluk alıyor ve altından nasıl kalkacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bu ay, kendinize zaman ayırmak için fırsatınız olacak. Hayatınızdaki eski konulara dönüp bakabileceksiniz. Arkadaşlarınıza biraz daha zaman ayırın ve gevşemeyi deneyin. Sosyalleşmek, çocuklarınızla zaman geçirmek hepinize iyi gelecektir. Parasal konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. Dengeli gitmeye çalışın.

Etiketler
Burç Yorumları