Veda yazısı

Merhaba Gerçek Gündem Astroloji Okuyucuları,

İki seneden uzun zamandır birlikteydik. Önemli astrolojik dönemleri yazarak başladığım bu süreç, bir Astroloji Sayfasına dönüştü. İyisiyle kötüsüyle önemli dönemlerden geçiyoruz hep birlikte, bir kısmını birlikte atlattık. Ben Sitare Astroloji olarak aranızdan ayrılıyorum.

Karşılıklı emek verdiğimiz, Gerçek Gündem bünyesinde çalışmak ve birlikte yol almak benim için önemli bir deneyim oldu. İlk çalışmaya başlamaya karar verdiğimiz ve sonrasında da astroloji sayfasına dönüştürmek için konuştuğumuz zamanlar dün gibi. Herkese, özellikle siz okuyucularıma teşekkür ederim, keyifli bir yolculuktu benim için. 2022 önemli dönüşümlerin, bitişlerin ve başlangıçların yıllı dedik ve ilk değişiklik benden gelsin. Hem değerli okuyucular sizler için, hem gazetemiz Gerçek Gündem için her şey keyfinizce ve özgürce en güzel şekliyle gerçekleşsin.

Yeni bir yılın başlangıcındayken, kendine özgü farklı taraflarımıza sahip çıktığımız, değişen koşullara kucak açtığımız, öz saygımızı yitirmeden etrafımızda olup bitenleri algılayabildiğimiz nice senelerimiz olsun.

Sevgi ve Saygı ile kalın.

Sitare İnal

2.1.2022

Etiketler
Astroloji