Rezil olmaktan korkmayan reziller

KAYDA GEÇSİN Rezil olmaktan asla korkmayan bıkmayan cesur insanlarımız var , siyasetten sanata , dine , medyaya hemen her alanda , ne yazık ki bilimde...

KAYDA GEÇSİN

Rezil olmaktan asla korkmayan bıkmayan cesur insanlarımız var , siyasetten sanata , dine , medyaya hemen her alanda , ne yazık ki bilimde de , inanılır gibi değil atıyorlarda atıyorlar ve hiç korkmuyorlar verilecek cevapları hep var , yalanları cepte geziyorlar , bir yalanın mazereti bir başka yalan .

El hak yiğit adamlar , kadınlar bunlar .

Zira iş cahil cesaretini aştı , o kadar masum değil çok profesyonel bir yapılanma .

Bin defa rezil olsalar bana mısın demiyorlar .

Bunlarla baş etmek için yüksek bir iradenin kararı gerekiyor , istediğin kadar sen ne yüzsün şeysin de, söv, say , yaz , yüz surat yok bunlarda. Şerbetlenmişler .

Ancak bunların kendi iradeleriyle çekilme susma gibi bir karar yetkileri de yok bunu yeni anladım , yoksa bir dur durakları olur çıkmaz sokağı görmüyor olamazlar ama devam etmek zorundalar .

Özellikleri şu : Kendileri hariç her şey olabilirler arasından yapılmış seçmelerde seçilmişler .

Aileleri kefil , hep beraber çalışıyorlar zaten , ailece kalkınıyorlar .

‘Prodüksiyon’ denilen cinsten insan türü bunlar .

Başkalarının hayalleri , hayatlarını yaşıyorlar kendilerini hayli aşan .

Kendileri değiller çünkü , aslında yoklar .

Bu endüstriel çağda mass üretimin parçası olduklarını da söylemek zor , elbette kimseden insan kişiliğini imha silahına dönüşen ünlenmeye kafa tutmasını beklemiyoruz ama bu kadar aşağılanmaya alışmış olmaları akla ziyan .

Kendilerinden başka hiç bir şeye faydaları yok .

İnsanlar kendileri için neler yapabileceğinize göre severler sizi , beklentiler tutmazsa vay halinize sanat , spor gerçek hayat gibi bu bakımdan .

Gol atamazsan yoksun gibi , futbolcular için geçerli gibi görünse de herkes için geçerlidir , işte bu yüzden bu acımasız dünyada kendin olabilmek aslında tek çıkar yol .

Allahın verdiği fıtratından başkasına niye göz dikerler ki , şair olmak istiyorlar hemen hepsi ve yazar heyhat çoğu olamıyorlar peki bari şiir yazılan olun o da yok yok yok ..yoklukla malüller.

Ve bir toplumu çirkinleştirmek , aşağılamak , hakaretlere açık hale getirmek , depresyona sokmak için , yani hepsinin toplamı banalite yani bayağılık , sıradanlık için kullanıldıkları artık nihayet kabul ediliyor.

Farklı olana düşmanlığın altında yatan güç maalesef bu banal vasat altı , sıradanı yaşatmak için . Yoksa ‘püf’ desen yerdeler.

Vasat altı , liyakatsizlik bu yüzden nihayet tartışılır oldu , dayanılır gibi bir durum değil çünkü .

Artık herşey açıkça görülüyor , çok net . İstedikleri kadar olmak istedikleri ama olamadıkları olduklarını iddia etsinler .

Çözüm nedir , korkutacağız bunları yoksa onlar bizi varlıklarıyla korkutmaya batırmaya devam edecekler.

Teslim olmayacağız bizi hapsettikleri marka, para, moda, trendlere göre değil kendi kararlarımıza göre yaşayacağız .

Hayat kısa , bunları kovalamak , toplum olarak kendimiz olmak zorundayız .

Farklılıklardan gurur duymaktan bahsediliyor hep , iyi güzel de farklı olanlara çektirilen eza, dışlama, ve kıymetini bilmeme nedir , ben alanımdan söz ediyorum sanat , sinema dizi ….sürüye katılmayanın vay haline ve en acısı bunu siyaset asla göremiyor asla ….bunca kalbi kırılmışlarla devam edersin etmesine de nereye gidersin ? Kırık Kalpler Çıkmazıdır karşına çıkacak olan.

Duygularımdan ötürü özür dileyecek değilim yoksa dürüst davranmamış olurum bu platform hoşa giden sözlerle kafaya alma platform değil .

Rabbim beni böyle yaratmış , istese başka türlü yaratabilirdi , beni zor , yorucu bir hayata atmazdı , lakin hikmetinden sual etmem.

Hepimizi kendimize has yarattı , kimileri başkası olarak bir yutturmacaya teslim yoruluyor ve yoruyorlar .

Maskeleri çıkartma zamanı altındaki deri tahriş oldu ve olmadıkları insanlar yüzünden nefret ediliyorlar bu da ilahi bir adaletin tecellisi değil de nedir !

Rezil olmaktan korkmayan rezillerle karşı karşıyayız .

Ve rezilliklerin kaynak bulduğu spor, medya, filim, dizi , reklam , şirketler dünyaları arasındaki danışıklı dövüşün geçmişini bilmeyen yok artık sadece fısıltılardan seslere geçilmedi .

Bunca güce , meydan okumaya karşı nasıl oluyor da bu kadar yerlerde sürünüyorlar ve devam ediyorlar bende bunu anlamıyorum .

Anlayışsızlığım Kayda Geçsin Saygıyla Efendim

necefugurlu@gmail.com