Organize İşler: Karun Hazinesi’nde Şok Ayrılık! Dizi Başlamadan Kadrodan Çıkarıldı, Yerine Bakın Kim Geldi
Yılmaz Erdoğan’ın Netflix için çekeceği Organize İşler: Karun Hazinesi dizisinde sürpriz gelişme yaşandı. Sete çıkmaya hazırlanan Burcu Özberk son anda projeden ayrıldı, yerine Ezgi Mola kadroya katıldı.
Bir süredir hazırlıkları devam eden Organize İşler: Karun Hazinesi dizisi, Ekim ayında sete çıkmaya hazırlanıyor. Ancak dizi başlamadan önce dikkat çeken bir oyuncu değişikliği gündeme geldi.
BURCU ÖZBERK SON ANDA KADRODAN ÇIKARILDI
Ceylan karakteri için adı geçen ve rolü üstlenmesi beklenen Burcu Özberk, son anda projeden ayrıldığını duyurdu. Özberk yaptığı açıklamada Yılmaz Erdoğan’ın, dizide eski kadroyla devam etme kararı aldığını belirtti.
EZGİ MOLA DİZİYE KATILDI
Özberk’in ayrılığının ardından yerine sürpriz bir isim geldi. Serinin “Sazan Sarmalı” filminde Asım Noyan’ın (Yılmaz Erdoğan) partneri Lerzan karakterini canlandıran Ezgi Mola, dizi versiyonu için resmi olarak kadroya katıldı.
EKİM’DE SETE ÇIKIYOR
Organize İşler serisinin yeni bölümü “Karun Hazinesi” adıyla bu kez dizi formatında izleyiciyle buluşacak. Çekimler Ekim ayında başlayacak ve proje Netflix ekranlarında yayınlanacak.
Kaynak: Haber Merkezi
Ücretsiz ve İndirimli Akaryakıt İçin Geri Sayım Başladı! Yeni Düzenleme Resmi Gazete’de YayımlandıEkonomi
Oscar Ödüllü Oyuncu Jennifer Lawrence’dan Gazze İsyanı: ‘Soykırımdan Farksız’Magazin
Meta’dan Yeni Karar: Facebook ve Instagram Artık Paralı Oluyor! İşte Ücret TarifesiYaşam