Sinop'ta teknenin önüne bir anda çıktılar, gözden kayboldular!

Sinop'un Gerze ilçesi açıklarında yunusların balıkçı teknesinin önündeki seyri kameralara yansıdı. Yunuslar, tekneyi uzun süre takip ettikten sonra gözden kayboldu.

Sinop'un Gerze ilçesi açıklarında yunusların dansı görsel şölen oluşturdu.

Teknesiyle denize açılan bir vatandaş altı yunusun kendisine eşlik ettiği anları kameraya kaydetti. Yunusların adeta dans ederek tekneye eşlik ettiği o anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

GÖZDEN KAYBOLDULAR

Tekne ile yan yana yüzen yunuslar, tekneyi uzun süre takip ettikten sonra gözden kayboldu.

YUNUS BALIĞI

Yunus balıkları dünyanın tüm denizlerinde, hatta bazı nehirlerde bile bulunurlar.

Yunus balıkları, zekaları ve sosyal davranışlarıyla tanınır. Sürüler halinde yaşarlar ve birbiriyle iletişim kurmak için karmaşık sesler ve vücut dili kullanırlar. Ayrıca alet kullanma, avlanma ve yavrularını koruma konusunda da oldukça zekidirler.

Dünyanın 100. Türkiye'nin ise ilk, Manisa'da esrarengiz görüntü Yaşam Nesli tükenmek üzere, Sinop'ta görüldü Yaşam Farklı renk üretti: Siparişlere yetişemiyor Yaşam 9 yıl aranın ardından yeniden görüntülendi! Yaşam Yalova'da gece vakti görüldü Yaşam Gece vakti sokak ortasında görüldü! Yaşam Nesli tükenmekte, Elazığ'da görüntülendi Yaşam Eşeklere takılı, çalgılı ve balayı dahil düğün! Yaşam Hatay'da görüldü, yılanların arasında en zehirlisi! Yaşam Gündüz vakti Karabük'te görüldü! Yaşam Nesli tükenmek üzere, Hatay'da görüldü Yaşam Yine kavurucu ve sıcak bir yaz bekleniyor! Yaşam