İstanbul’da yürekleri ağza getiren görüntüler kamerada: Son anda kurtarıldı

Beyoğlu’nda pencereden sarkan bir kadın, evdeki bir kişi tarafından son anda kurtarıldı. Vatandaşlar çığlık çığlığa kaldığı olay kameralara yansırken, Şirinevler’de ise üst geçitten atlamaya çalışan şahsı vatandaşlar kurtardı.

Beyoğlu Tophane’de geçtiğimiz Salı günü yaşanan olayda, bir binanın 5. katında yaşayan kadın pencereye çıkarak sarkmaya başladı.

Kadının düşmek üzere olduğunu gören çevredeki vatandaşlar çığlık atarak kadını durdurmaya çalıştı.

O esnada kadının arkasından gelen bir kişi, onu son anda çekerek kurtardı. Yaşanan korku dolu anlar ise kameralara yansıdı. Bahçelievler Şirinevler’de ise üstgeçitten atlamaya çalışan şahsı vatandaşlar kurtardı.

Samsun’u sağanak vurdu: 1 kişi yaşamını yitirdi Güncel Kaldırıma çarpıp devrilen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Güncel Gece kulübünde dehşet anları: Şov için dökülen ispirto yangına sebep oldu Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel "Konuş, sen nerelisin?" diyen Şırnaklı yurttaşa soruşturma! Güncel Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu Güncel Boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı Güncel