Hatay'da ağır hasarlı 9 katlı binanın yıkılma anı kamerada

Deprem felaketinin vurduğu Hatay'da 9 katlı ağır hasarlı bir bina halatla çekilerek yıkıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde halatla çekilerek yıkılan 9 katlı binanın yerle bir olma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA'nın haberine göre Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’da yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Enkazın büyük bir bölümünün kaldırıldığı Antakya’da binalar; dinamit ve iş makinesiyle yıkılıyor. İlçe merkezi 75. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan 9 katlı bir bina da iş makinesi ve halat bağlanarak yıkıldı.

Kontrollü olarak gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir sorun yaşanmadı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eski eşini bıçakladı, linç edilmekten son anda kurtarıldı Güncel Bebeğin hayatını hiçe saydı...Kilometrelerce ilerledi Güncel Yıkılan evinin yerine yeni yuva kurmak isteyen depremzedeye 400 bin TL’lik moloz engeli Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel