İki farklı binanın üst üste konulmuş gibi göründüğü apartman yıkılıyor

Bağcılar'da iki farklı bina üst üste konulmuş gibi görünen apartman hakkında Bağcılar Belediyesi’nden açıklama geldi.

Bağcılar’da iki farklı binanın üst üste konulmuş gibi göründüğü apartman yıkılıyor - Tıkla İzle
Yapılan açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde Bağcılar'da yarın 4 noktada yıkım işlemi yapılacak. Yıkılacak yerlerin arasında görüntüsüyle sosyal medyada çok konuşulan bina da bulunuyor. Gerekli tedbirlerin alındığı binalar, Bağcılar Belediyesi tarafından kontrollü şekilde yıkılacak” ifadelerine yer verildi.

Bağcılar'da 9 katlı binanın alttan 4 katının farklı bir bina, diğer 5 katının ise farklı bir bina gibi durması, üst üste iki binayı andırması, dış cephesindeki çatlak ve döküntülerin de dikkat çekmesiyle sosyal medyada gündeme gelen bina hakkında Bağcılar Belediyesinden açıklama geldi. Toplam 14 dairenin bulunduğu bina hakkında yıkım kararı çıktı.

Yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm çerçevesinde Bağcılar'da yarın 4 noktada yıkım işlemi yapılacağı ve yıkılacak yerler arasında görüntüsüyle sosyal medyada çok konuşulan binanın da bulunduğu belirtildi. Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde Bağcılar'da yarın 4 noktada yıkım işlemi yapılacak.

Yıkılacak yerlerin arasında görüntüsüyle sosyal medyada çok konuşulan bina da bulunuyor. Gerekli tedbirlerin alındığı binalar, Bağcılar Belediyesi tarafından kontrollü şekilde yıkılacak. Bina hakkında 'riskli yapı' raporu çıkmış olup, bina şu anda 'boş ve korunaklı' durumda bulunuyor" ifadelerine yer verildi.

İstanbul'da taksici yine yolcu seçti! Güncel Adıyamanlı depremzedelerden Şanlıurfalı selzedelere yardım Güncel Diyarbakır'da geçim derdine düşen esnaf ağır ve orta hasarlı binalarda kepenk açtı Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel "Konuş, sen nerelisin?" diyen Şırnaklı yurttaşa soruşturma! Güncel Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu Güncel Boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı Güncel Şarjlı süpürge patladı, evde mahsur kalan şahsı itfaiye kurtardı Güncel