Merkür Geri Hareketi (Retro) 16 Şubat - 11 Mart

Bu seneki Merkür Retroları su burçlarında gerçekleşiyor. Bu durum hayatımızda duygusal olduğumuz, empati ile yaklaştığımız konuları ön plana çıkarıyor....

Bu seneki Merkür Retroları su burçlarında gerçekleşiyor. Bu durum hayatımızda duygusal olduğumuz, empati ile yaklaştığımız konuları ön plana çıkarıyor. Geçmişte bırakmaya çalıştığımız duygusal olayların tekrar hayatımıza geldiği dönemler.

Fark etmek ve temizlemek için iyi bir fırsat. Bu Merkür retrosunun büyük bir kısmı balık burcunda gerçekleşiyor olması ilişkilerimizle ilgili konularda daha fedakar ve bir okadar sorgulayıcı olabiliriz. Ruhsal ve inançlarla ilgili konularda merakınız artabilir.

Hayat görüşünüzle ve fikirlerinizle ilgili mevzularda konuşma isteği içinde olabilirsiniz. Eskiden gerçekleşen tamamlanmamış mevzular gündeme gelebilir. Gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemde tekrarlı işler olabilir. Bitmemiş, tamamlayamadığınız işler konular bu dönemlerde tekrar geçmişe bakarak oraları düzenlemeniz için iyi bir fırsat oluyor.

Teknik konularda sıkıntılar çıkabileceği gibi, yeni işlere başlamak ve imza atmak için Merkür retrosunun bitmesini beklemeyi unutmayın. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bu biraz da kafamızı toplayamakta zorlandığımız için olacaktır.

Burcunuza ve yükselen burcunuza göre etkileri;

Koç; zihinsel süreçlerde dalgalanmalar olabilir, bilinçaltınıza ittiğiniz konularda duygusallıklar ön plana çıkabilir. İş ortamınız da kontrolü elden bırakmayın.

Boğa; gelecek planları, arkadaşlarınızla ilgili konularda kafalar biraz karışık. Aşk, yaratıcılık, çocuklarınızla ilgili konuları planlarken net olmaya çalışın.

İkizler; iş hayatınızda ve yöneticilerle ilgili konularda hassas dengeler oluşabilir. Ev hayatınızdaki konular da tekrar etmeniz gereken işler olabilir.

Yengeç; hayatınızla ilgili sorgulamalar yapıyor olabilirsiniz. İnandığınız şeylerle ilgili duygusallık içinde olabilirsiniz. Endişeleriniz artabilir.

Aslan; fedakarlık etmeniz gereken konular sizi zorlayabilir. Finansal konularda daha akıllıca düşünmeniz gerekiyor.

Başak; eş ve ortaklı konularda ilgilenmeniz gerekebilir. Empati ile yaklaşmanız gereken durumlarda gerçekçi tarafınızı yanınıza almayı unutmayın.

Terazi; çalışma arkadaşlarınızla veya ortamınızla ilgili konularda belirsizlik olabilir. Gözden kaçırmamanız gereken konular varsa özen gösterin.

Akrep; aşk hayatınız, çocuklarınız veya hobilerinizle ilgili konularda yaratıcı olabilirsiniz. Gelecek planlarınızda daha net olmak kolay olmayabilir.

Yay; ev hayatınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Fedakarlıklar veya duygusal konular ön planda olabilir bu dönemde, karar almak zorlaşabilir.

Oğlak; eğitim, iletişimle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Teknik ve ticari işlerinizde dikkatinizi iyi vermeniz gerekiyor. Olaylara oğlak ciddiyetinizle bakmayı unutmayın.

Kova; Parasal konular, kaynaklarınızla ilgili kararsızlıklar olabilir, dalgalanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Balık; kişisel konularla ilgili kararlara duygular daha fazla karışacaktır. Bu dönemde kendinizle ilgili konularda sevdiklerinizle konuşmanız gerekebilir.