İyi saatte olsunlar mahallesine dönen medya

ATİLLA TAŞ BUKET AYDIN EZGİ YEŞİLTEPE ve FAHRETTİN FİDAN KAYDA GEÇSİN İncelikle Atilla Taş’ın son paylaşımı ‘Batan Geminin Fareleri’ çok önemli bir tespit...

ATİLLA TAŞ

BUKET AYDIN

EZGİ YEŞİLTEPE ve FAHRETTİN FİDAN

KAYDA GEÇSİN

İncelikle Atilla Taş’ın son paylaşımı ‘Batan Geminin Fareleri’ çok önemli bir tespit , izlemenizi öneririm . Atilla Taş bedel ödemiş , susmamış bir aydın ve kendisini sanatkar, entelektüel gören pek çok kişinin Atilla Taş karşısında utanması gerekir, sitemlerinde haklıdır , hadiseleri olduğu gibi göremeyen çıkarı doğrultusunda yorumlayan ne sanatçı ne de aydın olabilir , hatta talk-show’cu olması da imkansızdır, lütfen izleyin ve gerisine siz karar verin .

Buket Aydın Hanımefendinin kahkahalarından bir müddet mahrum kalacakmışız , ‘Buket Tatilde’ imiş !

Önemli olan tatilde yaşanan serüven, dönüşü değil, herkes mutlaka senede bir hiç gitmediği yerlere gitmeli, daha önce yapmadığı şeyleri yapmalı derler .

Politikayla ilgilenen gazeteciler politikacılar arasında taraf tutunca kaybediyor, akıllı gazeteciler bu yüzden çaylaklara ‘sana sardıracaklarına, bırak birbirlerini yesinler ‘der! Elbette Buket Hanım bunları zaten biliyordur , onunki bile bile lades faslından gazetecilik olmalı .

Cumartesi sabahları tiryakisi olacağınız bir program önereceğim, Ezgi Yeşiltepe ve Fahrettin Fidan son yılların ekranlara gelen en günceli takip eden, en akıcı, en akıllı ve esprili programını yapıyorlar.

Bu muhteşem ikilinin yeri aslında prime time, hele kendini meth etmek, uzun uzun konuşmaktan soru soramayanların kafa ütülediği bir ortamda bu ikiliyi gökte ararken Cumartesi sabahı Halk Tv’de bulduk .

Olaylara bakışları, içtenlikleri, birikimleri palavra olmayan bakış, duruşlarıyla üstelik biri kadın biri erkek, nesil farkı cabası ama entelektüel bir uyumla zor olanı hiç zorlanmadan başarıyorlar .

Bu muhteşem İkiliyi, kaçırmayın gözden kaçırdığınız ne varsa Cumartesi Sabahları onlarda.

Ve işler bu kadar can sıkıcı iken bile ciddiyetlerine zarar vermeden muzip yorumlarıyla insanı gülümsetiyor, yüreklendiriyorlar kamu yayıncıları zaten bunları yaparlar, her ikisi de şüphesiz sağlam bir kamuyayıncılığı geleneğinden geliyorlar.

O kadar iyiler ki ödüm kopuyor yok edilmelerinden, malum iyiye musallat kötü ruhlar medyayı ‘iyi saatte olsunlar mahallesi’ne döndürdü .

Korkuyorum yahu, nazar deymesin diye gizli saklı yapılacak bir iş de değil ki!

Bir faydası olur mu bilmiyorum ama ben her ikisini de görünce, nasılsa Fahrettin Bey görmüyor şöyle bir okuyup üflüyorum .