Tedesco’dan Karagümrük Maçı Öncesi Sürpriz Karar: Yıldız İsim Forma Giyemeyecek
Süper Lig devi Fenerbahçe’de Fatih Karagümrük maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı-lacivertlilerde hedef 3 puan olurken teknik direktör Tedesco’dan sürpriz bir hamle geldi. Kanarya’da Ederson’un forma giyemeyeceği belirtilirken Tedesco'nun kararıyla kaleye Tarık Çetin geçecek.
Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. 19 Ekim Pazar günü oynanacak kritik karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Fenerbahçe teknik direktörü Tedesco ise mücadele öncesi sürpriz bir kadro kararına imza attı.
MÜCADELEDE ALİ ŞANSALAN DÜDÜK ÇALACAK
TFF’nin kararıyla mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Anıl Usta ve Samet Çavuş üstlenecek
EDERSON KADRODA YOK
Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde teknik direktör Domenico Tedesco, Ederson’u oynatmama kararı aldı. TRT Spor’da yer alan habere göre; tedavisi devam eden Ederson, Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.
TEDESCO’DAN SÜRPRİZ KADRO KARARI
Brezilyalı kalecinin yerine karşılaşmada Tarık Çetin’in forma giymesi bekleniyor.

Çetin, İrfan Can Eğribayat’ın da yokluğu nedeniyle Samsunspor maçında kaleye geçmişti.
Kaynak: TRT Spor
Karadeniz Derbisinde Fırtına Kopacak! Rize'de Trabzonspor'u Ayağa Kaldıran Yasak KararıSpor
Ve Arda Güler Yılın İmzasını Atıyor! Real Madrid'den Dev Hamle: Hayırlı Uğurlu OlsunSpor