Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'tan sözleşme ve Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ülkesi Portekiz'de açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan deneyimli teknik adam, ayrılık iddiaları ve Beşiktaş derbisi hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'tan sözleşme ve Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe'den sezon sonu ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Jorge Jesus, tatil için gittiği ülkesi Portekiz’de açıklamalarda bulundu.

İsmi Brezilya Milli Takımı ve Flamengo ile anılan deneyimli teknik adam, "Benim mukavelem sezon sonunda bitiyor. Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor. Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var" dedi.

Milli takımlarda yer alan oyuncularıyla ilgili de konuşan Jesus, "Teknik heyet ve futbolcularımla tatilde bile sık sık telefonla konuşuyor, gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ülke Milli Takımları’na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz. Sakat dönmemeleri en büyük dileğimiz” ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli kulüpte bu sezon en azından bir kupa kazanmak istediğini dile getiren ve taraftarlardan destek isteyen Jesus, sözlerini şöyle noktaladı:

“Bunun adı Türkiye Kupası mı yoksa Süper Lig mi olur, önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlar belli edecek. Ancak ben sezon başından bu yana asıl hedefimizin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söylüyorum.

Bu hedeften şaşma yok. Beşiktaş derbisi ile başlayacak olan zorlu maratonda artık puan kayıplarına tahammülümüz yok.”

Etiketler
Fenerbahçe Beşiktaş Jorge Jesus