Zeydan Karalar 'şehit eşini salondan kovdu' yalanında yeni gelişme

Hükümetin yayın organı yandaş A Haber, montajlayarak servis ettiği 'Zeydan Karalar şehit eşini salondan kovdu' yalan haberinde bir gelişme daha yaşandı. Şehit eşi Karalar'ı protesto ettikten sonra MHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'ne gittiği ortaya çıktı

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar'ı protesto eden Şehit eşi Gülcan Demiryürek toplantının gerçekleştiği otelden çıkıp Adana Büyükşehir Belediyesi’ne gittiklerini itiraf etti.

Millet İttifakı’nın CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın şehit ve gazi aileleriyle buluşmasında bir şehit eşini kovduğu iddialarıyla bazı yayın organlarında yer alan asılsız olaya ait gerçek ve montajsız görüntüler ortaya çıkmıştı.

CHP’li Zeydan Karalar’ın kürsüde konuşma yaptığı sırada iki kişinin , “Sizler hendek kazanlarla birliktesiniz” diyerek, kendilerinin görüntüsü çeken kişiye poz verdikten sonra masanın örtüsünü çekerek dağıttıkları montajsız görüntülerde ortaya çıkmıştı.

Eylem sırasında salonda bulunan diğer şehit ve gazi yakınlarının alkışlarla protesto ettiği anda salonu kendilerinin terk ettiği, iddia edildiği gibi hiç kimsenin de bu kişilere dokunmadığı görülüyordu.

OLAYIN ARDINDAN MHP’Lİ BELEDİYEYE GİTMİŞ!

Şehit eşi Gülcan Demiryürek, daha sonra taraflı yayınlarıyla bilinen yerel KOZA TV’de çıktığı canlı yayında kendi beyanlarında da toplantının gerçekleştiği otelden çıkıp MHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’ne gittiklerini itiraf etti.

Etiketler
Adana Montaj Şehit Zeydan Karalar