Sanatçılardan Alper Taş'a destek: Kardelen gibi...

CHP’den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday olan Alper Taş’a destek veren bir grup sanatçı bir araya geldi.

Sanatçılardan Alper Taş'a destek: Kardelen gibi...

Sanatçılar Alper Taş'a Beyoğlu Belediye Başkanlığı seçiminde destek vermek için bir araya geldi. Toplantıda konuşan Füsun Demirel, "Alper Taş uzun kış sonrası kayaların içinden çıkan bir kardelen gibi. Beyoğlu yeniden eski günlerine dönecek" dedi.

Gazete Duvar'dan Sadık Güleç'in haberine göre CHP’den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday olan Alper Taş’a destek veren bir grup sanatçı bir araya geldi.

Beyoğlu’nda bir araya gelen sanatçılar Taş’a verdikleri desteği dile getirdi ve Beyoğlu’nun yeniden eski günlerine dönmesini isteklerini ifade etti.

BEYOĞLU'NUN RUHUNU ÖLDÜRDÜLER

Sanatçı Genco Erkal, “Beyoğlu’nda oynamadığım tiyatro kalmadı ama son 15 yılda Beyoğlu’nun ruhunu öldürdüler. Beyoğlu’nun özgür ruhundan rahatsız oldular. Beyoğlu’nda Alper Taş’ın gelmesi gerekiyor ve bizim özlemlerimizi gerçekleştirmesi lazım” dedi.

ALPER TAŞ'IN IŞIĞI AÇMASINI İSTİYORUM

Nur Sürer ise “Türkiye’nin bir sürü yerinden iyi haber almak istiyorum. Bizim sevdiğimiz insanlar var. Alper Taş’ın iyi bir insan olduğuna tanığım ve onun için buradayım. Birileri 25 yıl önce Beyoğlu’nun ışığını kapattı gitti. Alper Taş’ın ışığı açmasını istiyorum” diye konuştu.

‘PARK YOK, YEŞİL ALAN YOK’

Toplantıda söz alan Füsun Demirel, Taş’a desteğini, “Çocuklarım olunca Beyoğlu’ndan ayrılmak zorunda kaldım. Park yok, yeşil alan yok. Tiyatrolar, sinemalar elimizden alındı. Yüreğim paramparça ama Alper Taş bize çok büyük bir umut oldu ve yeniden umudu taşıyorum. Alper Taş uzun kış sonrası kayaların içinden çıkan bir kardelen gibi. Beyoğlu yeniden eski günlerine dönecek” sözleri ile ifade etti.

‘ALPER TAŞ ÖNEMLİ BİR AYDIN’

Yaşar Miraç ise “Alper Taş’ın aday olması bizim için büyük şans. İstanbul’un değişiminde bu ilçenin büyük etkisi olacak. Alper Taş çok önemli bir aydındır. Beyoğlu’nun bütün güzellikleri zenginlikleri arka mahallelere de taşınacak” dedi.

Etiketler
Alper Taş Beyoğlu