Ailesi Televizyon Programına Çıkmıştı... 33 Yaşındaki Genç Adam Ölü Bulundu
Yalova’da 22 Nisan'dan bu yana kayıp olan ve ailesinin televizyon programlarına katılarak bulunması için yardım istediği Özgür Evren Öziş, ormanlık alanda ölü bulundu. Öziş'in cenazesi otopsi için hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yalova’da 22 Nisan’dan bu yana kayıp olan 33 yaşındaki Özgür Evren Öziş’in cansız bedeni, Hacımehmet köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu. Ağabeyiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrılan Öziş’ten uzun süre haber alınamamış, ailesi onun bulunması için televizyon programlarına başvurmuştu.
Esra Erol'un programına katılan aile, oğullarından haber almak istediklerini söyleyerek bulunması için yardım çağrısı yapmıştı.
KAHREDEN HABER GELDİ
Kayıp genç, köy mezarlığının karşısındaki ormanlık alanda köylüler tarafından ağaca asılı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve savcının yaptığı incelemelerin ardından, Öziş’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Özgür Evren Öziş’in ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA