En vurdum duymaz 3 burç! Onların dünya yansa ilgisini çekmez

Etrafına en duyarsız 3 burç belli oldu

En vurdum duymaz 3 burç! Onların dünya yansa ilgisini çekmez

Posta.com.tr'de yer alan bir içerikte; En duygusuz 5 burçla ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte çevrelerine duyarsız olan burçlar

İKİZLER BURCU

İkizler burcu astrolojide kararsız olması ile bilinir. İkizler burcu olanlar çok çabuk fikir değiştirebilir. Her zaman hayatında yenilik arar. İkizler burcu eğer gerçekten sıkıldıysa çekilmez ve kırıcı olabilir.

Bir şeyleri kafalarında bitirdiklerinde duygularınıza saygı göstermezler ve kendi bildiklerini okurlar. Hiç ummadığınız bir anda sizi bırakabilirler. Sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar birlikte olmayı isteyebilirler. İkizler burcunun bu düşüncesiz tavrı partnerlerinizi çok üzer.

AKREP BURCU


Akrep burcu, ilişkilerinde tutkulu ve kararlı olur. Bu özelliklerinin yanında Akrep burcu ilişkilerinde her zaman dürüst davranır.

Gördüklerini ve duyduklarını hemen söyler. Karşısındaki kişiyi eleştirmekten asla çekinmez. Onların duyarsız tavırları kırılmasına sebep olabilir.

Bir Akrep güvenemediyse söylemekten çekinmez, konuştuğunda ise paramparça olabilirsiniz. Akrep burcunun net cümlelerini duymaya hazır olmayabilirsiniz. Ancak o bunu düşünmeden her şeyi bir bir söyler.

KOVA BURCU


Kova burcu olanlar ilişkiler konusunda güvensiz ve korkar davranabilir. Kova burçları özgür olmayı çok sever.

Bu sebeple ilişkilerinde birine bağlanmaktan çok korkarlar. Bir ilişkide kararlı ve dürüst olabilirler, sonra ilgisiz davranırsanız kalp kırıcı olurlar. Kova burçları ilişkilerinde tutarsız olur. Bu sebeple partnerini çok fazla incitebilir.

Kova burcu bağımsız davranışlarıyla hayatında biri yokmuş gibi davranabilir. Onlarla ilişki yürütebilmek neredeyse imkansızdır.

YAY BURCU


Yay burcu astrolojide özgürlüğüne en düşkün burçlar arasında yer alır. Yay burçları ayrıca açık sözlü olması ile bilinir. Her düşündüğünü ya da gördüğünü hemen sözler. Yay burcunun gizlisi saklısı olmaz. Gerçekleri herkesin yüzüne söylediği için
kırıcı olabilir.

Yay burçları empati kuramazlar. Kendi ihtiyaçları her zaman ilk sırada olur. Başkalarının mutluluğu ve istekleri Yay burçlarını ilgilendirmez. Aşırı bencil tavırları tahammül edilemez olabilir.

KOÇ BURCU


Koç burcu eğlenmeyi, gezmeyi, sosyalleşmeyi ve yeni şeyler denemeyi çok sever. Koç burçları sabit kalmaktan hoşlanmaz. İnsanlarında her zaman onun enerjisine uymasını ister.

Koç burcu olanların mücadeleci tavırları her zaman dikkat çeker. Ancak o bu mücadeleyi yaparken o kadar bencil davranır ki karşısındaki insanı hemen kırabilir. Birden ortadan kaybolabilir. Telefonlarınıza çıkmayabilir. Koç burcunun bu sorumsuz tavırları çileden çıkmanıza sebep olabilir.

Etiketler
Burç