137 bölümdür yayındaydı. TRT1'den Gönül Dağı için beklenmedik karar

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle ilgili TRT1'den flaş karar

137 bölümdür yayındaydı. TRT1'den Gönül Dağı için beklenmedik karar

TRT1'de uzun bir süredir yayında olan Gönül Dağı dizisi için beklenmedik bir karar alındı. Dizinin final yapacağı iddia edilirken, yapılan açıklamayla birlikte 4. sezon için onay alındığı duyuruldu. Bu kararla birlikte dizinin yeni sezonu da hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

137 bölüm boyunca izleyicilerle buluşan Gönül Dağı dizisi, sevilen karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Yapılan anlaşma ile birlikte dizinin yeni sezonunun haziran ayında sezon finali yapması planlanıyor. Ardından eylül ayında ise yeni bölümleriyle tekrar ekrana gelecek.

138.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın yüz otuz sekizinci bölümü, 11 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekranlara geliyor.

137 bölümdür yayındaydı. TRT1'den Gönül Dağı için beklenmedik karar - Resim : 1

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: Evine geri dönen Selma, karmaşık duygular içerisindedir. Etrafındaki herkes ve her şey ona yabancı gelmektedir. Selma ve Taner bu zorlu süreci nasıl atlatacaktır?

Fazıl, Fidan sayesinde Selma’nın geçmişte tuttuğu günlüğü hatırlar. Amcaoğullarına bu günlükten bahseder. Amcaoğulları ve kızlar Selma’nın günlüğünü ararken neler yaşayacaktır?


Ramazan, Erkan ve Filiz’in birbirlerini sevdiklerini öğrenir. Bunca zamandır kandırıldığını öğrenen Ramazan’ın Erkan’a tepkisi nasıl olacaktır?

Elif ve Kenan’ın bebeklerinin cinsiyeti belli olur. Elif herkesten gizlediği sırrını kime söyleyecektir?

Gönül Dağı dizisinin kadrosunda “Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İpek Uzkalan, İmren Şengel, Kübra Balcan.” gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Televizyon Gazetesi, Gerçek Gündem, TRT1