Şiddetli yağmur yolu çökertti, sular şelale gibi aktı

Sakarya genelinde etkisini gösteren şiddetli sağanak, Hendek ilçesinde grup yolunu çökertti.

Sakarya genelinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış birçok noktada sel ve su baskınlarına sebep oldu. Bu çerçevede geceden beri etkisini gösteren şiddetli sağanak yolları adeta göle çevirdi.

Yağış, beraberinde taşıdığı taş ve kaya parçaları yollara savururken; Kadifekale, Gölyaka yolu da şiddetli sağanak sebebiyle çöktü. Çöken yoldaki sular ise adeta şelale gibi aktı. Çöken yolu kayda alan mahalleli ise ekiplerin çöken yola müdahale etmesini ve yolun tekrar ulaşıma açılmasını bekliyor.

İstanbul’da kundakçı eski sevgili dehşeti kamerada Güncel Fethiye İnlice Koyu'nda orman yangını Güncel Bayram öncesi otogarlardan kötü haber: 'Yakıta gelen zamlardan fiyat artışı olacak' Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel