Elbistan'da endişe yaratan görüntü: Depremle yarılan tarlalardan yüzeye su çıktı

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen depremin ardından yarılan tarlalardan yüzeye su fışkırması şaşkınlık yaratıyor.

Kahramanmaraş'ta tekrar çekilen suların tarlada bıraktıkları izleri ve yarıkları gören vatandaşlar, durum karşısında hayrete düştü. Merkez üssü Elbistan olan 7,6 büyüklüğündeki depremin, binalar kadar doğaya ve arazilere verdiği zararlarla ilgili her gün farklı bir detay ortaya çıkıyor.

İlçeyi adeta yerle bir eden ve asrın felaketi olarak nitelenen deprem sonrasında, ilçeye bağlı Güvercinlik ve Karaelbistan mahallelerindeki arazilerde derin yarıklar oluştu. Yüzeye vuran sular, tarlaları çamur deryasına çevirdi ve arazilerde oldukça derin yarıklar oluştu. Çatlaklardan fışkıran suların geri çekilmesi ise, yarıkların etrafındaki çamurlardan anlaşılıyor.

Arazileri dolaşan vatandaşlar, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını ve endişelerini gizleyemiyor.

Adıyaman’da hasarlı binalar yıkılıyor Güncel İstanbul’da yoğun sis Güncel Emekli imam depremzede çocuklar için ‘Ali Babanın bir çiftliği var’ şarkısını söyledi Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel "Konuş, sen nerelisin?" diyen Şırnaklı yurttaşa soruşturma! Güncel Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu Güncel Boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı Güncel Şarjlı süpürge patladı, evde mahsur kalan şahsı itfaiye kurtardı Güncel