Hakkari Çukurca yolunda heyelan, yol ulaşıma kapandı

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen heyelandan dolayı yol çift taraflı ulaşıma kapandı.

Çukurca’yı Hakkari ve Şırnak’a bağlayan karayolunun Şorte Köprüsü mevkiinde sabah saatlerinde dağdan kopan kayalar yolu trafiğe kapattı.

Şans eseri ölen yada yaralananın olmadığı olay sonrası yüzlerce araç yolda kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Karayolları 117. Bölge Şefliği ile Çukurca İlçe Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Ekipler, yola düşen kaya parçalarını ve toprağı temizlemek için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

İstanbul'da işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı! Güncel Yüksekova'da uçak seferleri iptal edildi! Güncel Tofaş, Bosch ve Karsan işçileri greve çıkıyor! Güncel Sandıktan çıktı: Tam 90 yıllık! Güncel Kocaeli'de bir ilkokulda öğretmene saldırdılar! Güncel Bilinmeyen cisimler gökten yağdı, yetkililere çağrı yapıldı! Güncel Trafikten men ediliyor, ağır cezalar kesiliyor! Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel