Otomobili sulama kanalına düşen sürücü yüzerek kurtuldu

Adana'da sulama kanalına düşen otomobilde sürücü yüzerek canını zor kurtardı.

Adana'da sulama kanalına düşen otomobilde sürücü yüzerek canını zor kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Seyhan ilçesi Mavi Bulvarda meydana geldi. İddiaya göre, sürücü bulvarda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil sulama kanalına düştü. Sürücü otomobilden çıkarak yüzmeye başladı. Kıyaya yüzen sürücüye vatandaşlar da yardım etti.

Canını vatandaşların yardımıyla zor kurtaran sürücü kıyıya çıkartıldı. Bu arada otomobil kanalda bir süre sürüklenmeye devam etti. Bir süre sonra suya batan otomobil çekici yardımıyla çıkartıldı.

Mustafa Sarıgül'ün BBC videosu güldürdü: Zıkkımın kökünü yemeyesiniz, bu zamana kadar neredeydiniz? Seçim Ölümüne inat ettiler: Aynı evde 20 yıl küs yaşadılar, aynı gün öldüler ama yan yana gömülmediler Güncel Tadı da farklı aroması da: Dağ çileğine yoğun ilgi Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel "Konuş, sen nerelisin?" diyen Şırnaklı yurttaşa soruşturma! Güncel Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu Güncel