22 Eylül – 3 Ekim Mars-Satürn Karesi: Kendinizi koruyun

Şiddetten ve bastırılmış dürtülerden, öfkeden kendinizi koruyun.

Şiddetten ve bastırılmış dürtülerden, öfkeden kendinizi koruyun.

Savaş "tam tam’’larının çaldığı bir dönem. Hem dünya için karışık bir süreç içindeyiz, hem de kişisel hayatımızda. Çok sert çok güçlü konuları içinde sürüklendiğimizi hissedeceğiz. Pek kolay bir dönem değil. Şiddetten ve bastırılmış dürtülerden, öfkeden kendinizi koruyun.

Bu dönemde iki güçlü gezegen, bulundukları yerde de güçlüler ve birbirlerine kafa tutuyorlar. Koç ile Keçinin karşılıklı geldiği andayız. Birisi önümüze korkularımızı, sorumluluklarımızı, zamanı koyuyor diğeri motivasyonları, mücadeleleri, gücü koyuyor. Şimdi diyor hadi savaş. Bu savaşta cesaret sınavları vereceğiz, dayanıklılık testlerinden geçeceğiz, bir şeylere tahammül etmek zorunda kalacağız. Otorite ile yaşlılarla ilgili sorunlar yaşayacağız. Korkularımızla yüzleşeceğiz. Cinsel konularda yine ağır sınavlar vereceğiz.

Çalışma konuları, iş hayatı, kurumsal ve devletle ilgili işler de baskı hissedeceğiz. Harekete geçmeniz için bekliyor ama sorumlulukların üzerinize yığılmış olduğunu hissediyor olabilirsiniz.

Öfkemize sahip çıkmak zor olacak. İçinizde öfke kızgınlık ve kırgınlık biriktirmemeye çalışın. Nerden nasıl çıkacağı belli olmayan öfke ve şiddet krizleri yaşanabilir. Kendinizi dışarıda olan bitenden korumaya çalışın. Tanımadığınız insanlarla iletişiminizi en aza indirmenizi tavsiye ederim.

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal

Etiketler
Şiddet