Çöküşün net fotoğrafı

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AKP iktidarının fiilen çöküşünün matematiksel göstergesi: Takipçi sayısı: 19,2 milyon... -24 saat önce attığı 21. yıl mesajı;...

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AKP iktidarının fiilen çöküşünün matematiksel göstergesi:

Takipçi sayısı: 19,2 milyon...

-24 saat önce attığı 21. yıl mesajı;

Beğenen sadece: 29 bin 100 kişi

Retweet yapan sadece: 9 bin 941 kişi

Alıntı Retweet yapan sadece: 294 kişi...

Çöküşün net fotoğrafı - Resim : 1

Şimdi gelelim Erdoğan'ın bu paylaşımına yapılan bazı yorumlara:

Zeynep Yurtsever diyor ki;

-"Evet bir oldunuz birlik oldunuz. Bu itirafı ben yapsaydım ölsem bile yargılanırdım. Vekil mükâfatlandırıldı. Gören görüyor ve biliyor."

Sakalar İskitler (Gizlenen Eski Anadolu Halkı) diyor ki;

-"UNUTTUNUZ MUYDU? HATIRLATALIM...

Ergenekon tertibinde biz bu CIA elemanlarının operasyonunu ibretle izlemiştik.

İşte AKP Diyabekir Milletvekili Abdurrahman Kurt'un ağzından "Devletin Kozmik Odalarına Sızan CIA-FETÖ-AKP iş birliğinin itirafları." (CNN Türk TV'de Kurt'un itiraf videosu eklenmiş - OU)

Bakıcaz Bakalım diyor ki;

-"Yargılanacaksınız az kaldı."

T.C Mehmet Kındap diyor ki;

-"Anderson'dan masallar bitti. Uçan TÜRKİYE MASALCISI DEĞİŞECEK İSRAFÇILARI İZMİR MARŞIYLA GÖNDERECEĞİZ. Umudumuz MİLLET İTTİFAKI."

Ahmet Macit diyor ki;

-"Zulüm 2001'de başladı."

Ahmet Naci Akıncı diyor ki;

-"Bir şey sorayım ya. 14.08.2001 de seninle beraber olan kurucularından arkadaşlarından neden kimse yok şimdi? Bir sen iyi herkes kötü dimi?"

__poyraz diyor ki;

-"Köprünün altından çok su aktı reis. Çevrendeki insanlar değişti, ilk heyecanı taşıyan insanlar uzaklaştı, konuşmaların değişti, sistem değişti kısacası her şey değişime uğradı. Öylesine bir değişim ki bizden koptunuz çok uzaklara gittiniz."

Forseti???? Doğanay diyor ki;

-"Ülkeyi yüzlerce sene geriye götürdün bravo."

Gönül Kıymaz diyor ki;

-"21 yıldır destek bulmuş dinciliğin ekmeğini yiyenden ne beklenir. Hiç çekilmiyor."

Sadikahmet diyor ki;

-"Reis 2023 de Lozan'ın gizli maddeleri sona erince sayende dünyada 1 numaralı ülke biz olacağız. Dünyanın en büyük rezervlerine sahip olduğumuz, gavurların beton ile kapattığı, doğalgaz, petrol, altın, elmas, jelibon rezervlerimizi çıkarabileceğiz sayenizde."

Sabiha diyor ki;

-"Bir olduk ama işsiz kaldık 696 KHK'la 4 Aralık'ta çalışmadık diye mağdur olduk çözüm bekliyoruz tüm taşeronlar olarak geçici de olsa çalışıyorduk ekmeğimizi elimizden alındı verin ekmeğimizi emeğimizi geri istiyoruz."

Son Çoban

-Gazete kupürü ile yorumladı

Çöküşün net fotoğrafı - Resim : 2

EYT Ebru Öztürk diyor ki;

-"21 yıldır EYT mağduriyeti giderilmedi."

lodosZühtü diyor ki;

-"21 yılda Türkiye'ye Suriyelileri Afganları doldurdunuz Türk ekonomisini "batırdınız

Ezgi (okulöncesi) diyor ki;

-"Engelli öğretmen adayları daha fazla beklemek istemiyor. Eylül ayında biz de sınıflarımızda olmak öğrencilerimizle kucaklaşmak istiyoruz."

Sözleşmeli öğretmene Kadro diyor ki;

-"Bizler de atandığımız ilk gün öğrencilerimizle buluşma heyecanını yaşadık fakat sözleşmeli öğretmenler olarak ailemizden uzakta ilk günkü heyecan yerini umutsuzluğa bırakıyor. Kadro ve bununla birlikte gelecek aile birliğinin hasretini çekiyoruz."

Atatürkçü diyor ki;

-"Her şey aldı başını gitti ya bide kiracı olan ne yapsın kira mı ödeyelim evin geçimini mi sağlayalım? Herkes kafayı yemiş sanki ülkemi düşman ele geçirmiş biz kiracısıyız düşmanın düşman yapmaz bu nedir ya Allah bildiği gibi yapsın. Hükümetin zaten umurunda değil..."

KA diyor ki;

-"İcra sebebiyle maaşımda sürekli kesinti oluyor. Kiramı ödeyemiyorum 5 aydır. Ev sahibim avukat aracılığıyla evden çıkartacağını iletti. Hakkı da var. Gerekli araştırmaları da yaptırmaya hazırım."

Şahin Korkmaz diyor ki;

- "REİS.! 17 YILDIR 1200 VAKIFBANK ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ KADROSUZ VE MAĞDUR!

TEMETTÜ YOK! İKRAMİYE YOK! PROMOSYON YOK! PRİM YOK! ÖZEL SAĞLIK YOK!

ADALET YOK!

BİZ DE ZİRAAT VE HALKBANK GİBİ KADRO VE EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET İSTİYORUZ!"

Burak Sağlam

-"Yargılandım, CMK 223/2-b maddesi gereğince beraat ettim. Ancak irtibat ve iltisaklı değerlendirilerek Bakan Olur'u ile ihraç edildim. İdare mahkemesi irtibat iltisak yok dedi ve ihraç işlemini iptal etti. 15 ay oldu görevime iade edilmedim mahkeme kararı ne yazık ki uygulanmıyor."

Tunç diyor ki;

-"1 olduk,21 olduk." Ne kadar anlamlı bir slogan!

14 Ağustos 2001 ülkede yolsuzluk binasının ilk katının atıldığı yıl. Yolsuzluk binası 21 yılda 21 katlı koca yolsuzluk merkez binası haline geldi. Balkonu da var ve merkez Başkanı konuşsun diye her sene bir üst kata taşınıyor."

Hasan Dursun diyor ki;

-"Yıllardır Üretim Yapmış istihdam sağlamış Vergi Ödemiş esnaf suçlu değil borçludur #adaletistiyoruz #Cekyasasımağdurları #CEKEHAPİSCEZASIKALKSIN."