Acun ve Robert Di Nero boşanma hikayeleri

KAYDA GEÇSİN Sonu gelmeyen bir ‘deneme ve hata ‘ yöntemiyle , ve sürekli aynı kişilerin aynı hatalarıyla ilerlemeye , çare üretmeye çalışan bir siyaset ...

KAYDA GEÇSİN

Sonu gelmeyen bir ‘deneme ve hata ‘ yöntemiyle , ve sürekli aynı kişilerin aynı hatalarıyla ilerlemeye , çare üretmeye çalışan bir siyaset , medya dangalaklıklarıyla kuşatılmış bir ülkede iktidarın muhalefetin işin içinden çıkması imkansız görünüyor.

Elbette benim aklımın ermediği başka bir kurnazlık yoksa işin içinde , umut garibanın ekmeği.

İnkar edeyim derken daha da battıkça yüz surat muşamba haline gelmiş insanların çok değerli evrensel ölçekte olanlara hınç duyduğu , üstün tutulduğu bir iç boşaltma ortamının kime ne yararı olabilir.

Sanat , entelektüelizm adına program sunan ama ‘arkeoloji ‘ kelimesi yerine ‘Arkoloji’ diyen baş örtülü kadınla ‘Meşruiyet kelimesi yerine ‘Meşrutiyet’ kelimesi , ‘Saik’ yerine ‘Sahik’ i cümle içinde yanlış kullanan başörtüsüzün cehalet kardeşliği birlik ve beraberlikse bunların karşısında konuk olan ve susan bakan, parti başkanı , siyasetçi ve diğerleri doğru yoldalar mı ?

Bu düzenin patronu değişse ne olur, değişmese ne olur , zaten bu düzen patronları değiştiriyor, patron bunları değil yürek dayanmaz bu sefalete .

Değersiz, ümit kesilmiş , denenmişleri kamu alanlarından temizleyememe , yanlarına beterlerini koyarak değerli hale getirme , birbirlerine kefil olma çabaları gülünç , bunları artık yok farzedememe hali efsunlandığımızı gösteriyor.

Donduk kaldık .

Şimdilerde ‘ nasıl farkedemedik , uyuduk mu ‘ rüzgarı esiyor bir kesimde,

Ne var ki can kardeşler hala uyuyor çünkü bu duruma getirenlerden ayıklamalar yapmaya ve haksız onurlandırmalarla hala korumalara kalkıyorsunuz , sayıklayan uyurgezer olmanın alemi yok .

Herşey ortada , örtbas edilecek bir durum da yok , değersizler para için çok pis işler yaptılar , hala yapıyorlar ve bunun ne iktidara, ne muhalefete ne millet faydası yok .

İçimiz boşaltıldı , yüreğimiz, duygu , düşünce, idrak, merhamet, bizi biz yapan ne varsa allak bullak edilirken fakirleştik , bu öküzler zenginleştirildi bunu görmeyecek ne var ?

Garip olan bunların yaptığı her kötülük, söylediği her kötü söz onlara çok yakışıyor , ama bunları kurtarmaya çalışan iyi insanlara yakışmıyor.

Efendim gelelim Medya Mogul’ umuz Acun’un bitmeyen düğün dernekle yurt dışında evlendiği son eşinden ayrılmasına .

Bu boşanma Müttefiğimiz ABD’de Robert De Niro’nun boşanması ile aynı zamana denk geldi , De Niro daha yeni Sayoc adlı tutuklu zanlının posta ile ham boru bombası (crude pipe bombs ) yolladığı beş kişiden biri olarak gündeme gelmişti . Listedeki diğer kişiler Hillary Clinton, milyarder yatırımcı ve ‘demokrasi Bağışçısı’ ve şu günlerde ülkemizde de çokça bahsi geçen George Soros, eski Central Intelligence Agency CIA direktörleri John Brennan ve James Clapper …
De Niro kimlerle aynı listede bakar mısınız , ortak görüşleri neydi acaba ?
De Niro’nun 20 yıllık eşi Grace Hightower’dan biri taşıyıcı anne yoluyla 2 , daha önceki eşi Diahnne Abbott ile süren 12 yıllık evliliğinden 2 , birlikte olduğu model Toukie Smith’den 2 olmak üzere 6 çocuğu var .
Özel hayatını saklayan bir adam, çocuklarından biri otis, onu bile yeni açıklamış. İlk eşinden oğlu Raphael New York’un çok önemli emlakçılarından biri .
Son eşiyle daha öncede ayrılıp barışmaları var. Belki yine barışırlar belli mi olur .

Pek çok insan boşanıyor , çocuk ortak mesuliyetler yoksa bavulunu alıp arka kapıdan sessizce çıkarsın .
Hele haysiyetine düşkün ekmeğini kazanan kadınlar için boşanma hakkı çok önemlidir çoğu kez özgürlüğe giden bir yoldur , tek başına ayakta durmaya niyetliyse adamın parasıyla kafa koparanlardan değilse tabii , gerçek kadınlardan bahsediyorum .
İnsanlar bazen farklı rüyalar peşindedirler olduklarını ve birbirlerinin rüyalarını perişan ettiklerini evlilikte keşfederler ya da hayatınızın aşkıdır ama hayatınızın aşkı olmak istemez ,

Genç , yirmili evliliklerde ise bir başka insanın hayatının içine girmenin ne demek olduğunun farkında değilsinizdir, çıkmak için yol ararsınız sağır kapılara toslarsınız.

Bazende kalbinize kilit vurup kendinize aşkı yasaklar , devam edersiniz ….

Boşanmanın ise çare olmadığı ilişkiler vardır , tövbe ve affetmek kırık bir kalbi onarır mı zor …

Sonuçta evlilik aşk , balayı filan değil , bir iş. Iki ortak için çok zor bir iş . Birlikte gelişim isteyen ve karşınızdaki yabancıyı mutlu etmek zorunda olduğunuz bir ortaklık !

‘Çocuklarımızın annesi’ sözleri ise bu eşit ortaklığı yürütemeyen erkekler için icat edilen berbat bir cümle , insan eşinden böyle bahsedebiliyorsa ondan çocuk yaptığı için utanmalı .

Robert Di Nero , Acun Ilıcalı’ nın boşanma hikayeleri böyle , ham boru bombalarını da kayda geçirdik , eksik kalmayalım elimizden gelen budur.

Saygıyla Efendim , necefugurlu@gmail.com