Ekranlarda Yeni Modalar: Sakallı Türkiye

Kayda Geçsin Ekranlarda yeni moda herhalde ; bir gazeteci bir başka gazeteci ile röportaj yapıyor, niye belli değil. Röportaj yapılan gazeteci kendini...

Kayda Geçsin

Ekranlarda yeni moda herhalde ; bir gazeteci bir başka gazeteci ile röportaj yapıyor, niye belli değil.

Röportaj yapılan gazeteci kendini meth ediyor , nasihatlar veriyor, ama haber vermiyor !

Habersiz bir gazeteci olur mu ?

Hatta gazetecilik alanı dışında late prime time talk- showların ülkeye faydasından tutun bu kuşakların zaten sınırlı izleyiciyi bile artık tutamaz hale geldiği tükenişlerini yasaklara bağlayan abuuuk subuuk konuşmalar yapıyor ve ciddi ciddi yapıyor !

Böyle değildi bu çocuk , büyüyünce böyle oldu Shirley Temple gibi bazen büyüyünce eski sevimlilik kaybediliyor .

Ne luzum var bu telaşlara , reklamcılara git anlat bu late prime arkadaşlarına iş arıyorsan , yok linç edilmişler filan çok fahiş kelamlar , boş laflar hele gerçekten mağdur olan insanların yaşadığı şu zamanda ,afedersin yani.

Nasihat veriyor , yorum yapıyor ama sokaktan geçen bir genç kızın New York’da kendini gazeteci zanneden türleri nasıl madara ettiğini unuttuk sanıyor . Kız sadece mahkemede ne oldu onu aktardı hepsi bu ! Bunu bile yönetemediniz .

Neyse bir başka moda da , ekranların kıllanması . Yakında Türkçe konuşan Arap televizyonu izliyor gibi olacağız .

Ekranlarda Sakallı Türkiye olduk.

Kadınlar zaten tek tük var , onlarda yakında herhalde en azından bıyık bırakacaklar TV de olmak için.

Sanatçısından, yazarına, entelektüeline , spor sunucusundan , sporcusuna, komedyenine bu AKP İktidarında AKP’lilerden fazla sakal bıraktılar , yeni sakalı çıkan hevesli ergen gibi oldu TV’ler .

Adamların gözleri görünmüyor saç sakallardan , bari

Yaz mevsimi traş olun ama erkekliğin mevsimi yok diye düşünüyorlar herhalde lakin yaz kış zor bir şey o kıllarla dolaşmak .

Sakalı olmayana kadın denir filan mı zannediyorlar yoksa hele ekranlarda sakallı sunucu ne demek , yakında soru yerine sakal yöneltecekler .

Zorunlu hallerde anlayabiliriz adam dağda , yolda, uzayda (ki orada bile astranotlar traşlı ) hani kovboydur Sürü götürüyordur Colarado’ya , öyle bir mecburiyetleri filan da yok evlerinden çalıştıkları kanala geliyorlar , ayıptır yahu traş olun.

Sakal bu yüzde , kıl kıl olduk kaşınıyoruz , bacaktaki kıllara diyeceğim yok görmüyoruz ama medeniyet traşla başlar, traş olmuş adamlar daha mı az erkek , yok öyle bir şey , sakallı ama araba lastiği değiştiremiyor, ne oldu şimdi peki erkeklik .

Sakallı ahçı olur mu mesela yemekten kıl çıkar onun için traş oluyor ahçılar , tertemiz adamlar, daha mı az erkekler örnek alın bakın ahçıların çoğu da çapkın çıktı .

İnanç gereği sakal olur mu , ‘sakallı erkek’ hangi din oluyor benim bildiğim Judaizm’de jilet yasak nasıl nereden saç sakal favori biçimleneceği belirtilmiş.

Ekrandasınız lütfen , evde ne yaparsanız yapın benim babam da sakallıydı nur içinde yatsın , eşimde çene sakallı ama öyle mağara adamı gibi olmaz, bakım trim ister sakal filan insaf yahu.

Kılları Saygıyla Kayda Geçirdik

Etiketler
Türkiye