İmamoğlu hepsinden evladır

KAYDA GEÇSİN Çok incindik , gerçek bu , bu kadar incinmeye deydi mi , sorun da bu . Hani milletçe çok çektik , kemerleri sıktık , yokluk geçirdik , soyulduk...

KAYDA GEÇSİN

Çok incindik , gerçek bu , bu kadar incinmeye deydi mi , sorun da bu .

Hani milletçe çok çektik , kemerleri sıktık , yokluk geçirdik , soyulduk , sustuk , yutkunduk , birlik beraberlik , beka dedik kendimizi tuttuk ama deydi deriz de , yok böyle bir şey.

Ve şimdi yoksul , aşağılanmış , kırılmış insanlardan başka yardım alacak kimsesi olmayan , onların sandıktan çıkacak aklı seliminden medet uman zenginler yurduyuz. Şu Feleğin işine bak .

Seçimler demokrasi için değil sanki bunları kurtarmak için var .

Umut İmamoğlu’nun restorasyon planları , evet çalışılmış planları kazanırsa bir restorasyon dönemini açıyor İstanbul için .

Metroyu 600 km.ye çıkarma planı müthiş.

Yerinden kalkamayan felç olmuş bir şehri , ayağa kaldırmak için çok önemli bir plan.

Ve kötü kokuları yok etmeyi söz vermesi , yanlız Tuzla değil heryerde kötü kokular , kadıköy Bağdat caddesi kaldırımları cadde boyunca ve nedense apartman girişlerine sağlı sollu dikilen küçük kazıklar yüzünden ( Acaba bu kazıklar kimin kazıkaları ) yıkama makinalarla giremediğinden iğrenç halde .

Bu şehrin hijyen meselesi dehşet boyutta , çok pisiz ve çeşmelerinden ağzımızı dayayıp su içtiğimiz , yüzümüzü yıkadığımız bu şehre yakışmıyor .

Deniz ulaşımını geliştime planları , iskeleleri üstelik yenilerini ilave edip geri almasını hayal etmek bile güzel , gerçekçi mi, vallahi Kalamış iskelesini nasıl alacak geri , merak ediyorum !

İmamoğlu’nun herşeyi birlikte yapma vurgusu fazla kaçmış, işi ehline yaptırmak önplanda olsun beklerdim .

Seçimlere vatandaşların durduğu yerden bakacak olursak ;

İnsan başına gelenleri öğrendiğinde daha fazla acı çeker, ve acı büyükse konuşmak da istemez onun için ekranlarda car car konuşmaya doymayanların bu acıyı paylaştığını filan düşünmüyor hiç kimse .

Acılara dayanmamız onları hak ettiğimiz anlamına da gelmiyor ve göz yaşlarımız bizi iyileştirmiyor . Ve bu acılarından aldığımız dersleri unutan kalplerimiz hiç şüphesiz yine acı çekecek ve üstelik aynı acıları !

Pazar akşamı için İBB başkan adayı Sayın İmamoğlu samimi bir tweet atmış :

‘16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim .

Keyif alması kendi bileceği iş, yanlız kime niye başarılar diliyor , Binali Bey’e mi o biraz samimiyetsiz olmuş , yok gerçek ise , niye başarılar diliyor ?

Maaşallah ailece , dostları ,çevreleri hep ‘ başarılı ‘ insanlar , başarısız olan bizim seçimlerimiz !

Pazar akşamı duellosu , bilgi yarışması veya liselerarası yarışma mı ki başarı diliyor ,

Nitekim gazeteciler soru önerileriyle koparıyorlar ortalığı ve İsmail Küçükkaya’yı sıkıştırıyorlar , hadi sıkıysa sor gibilerden .

Soruların özgürce sorulacağı bir pazartesi akşamı sürprizi ise İmamoğlu’un yıldızının parlayacağı andır , çağır hepsini ne istiyorsanız sorun de !

Binali Yıldırım düğün yardımı vaad ediyor , İmamoğlu kreş .

Evlen , doğur , ohh düğün , kreş belediyeden kadın sorununun çözümü belediyeye bırakılırsa böyle olurmuş demek .

Bunlar birbirini bütünleyen vaadler , oysa İmamoğlu hiç bir şeyin devamı olmamalı , siyaset fark yaratmak sanatı değilde nedir ?

Piyasaya sürülen belediyelerden nemalanan ‘sanatçı’ ların listesi müthiş , eksik var tabii , geçmişte de büfe, kaldırım işleri yapanlar hep oldu sonra epey genişledi işler ve ‘ ama o yok ‘ gibilerden sakın kimilerine kefil olmayın gazeteci kardeşler bu iş bilinir gibi değil iki gün sonra belediye devlet yardımları ortaya çıkar üzülürsünüz , belediye dışı devletin başka kaynaklarından vidanjörle bok çeker gibi para çekenlerin yanında aslında bunlar gariban .

‘Bıktık ve küstük ‘ diyenler , ‘ aa …..buramıza geldi ‘ diyenler demokrasilerde fark yaratıyor , iyi kötü her neyse , ne varsa onlarda var .

Demokrasinin sadece belli mutabakatların zemininde tartışılması sıkıcı , hani başka şey yoksa ne yapalım okuyoruz haberleri gibi , Defne Taş gibi , kızı ondan daha taş,

Ceyda ve Bülent birbirlerini seviyorlar,

Gülben selülitlerini yok etti ve yaz alışverişi yaptı ,

Gülşah , Neslişah, Aslışah , Şah Tahmasb bültenleri,

Hülya Koçyiğit’in 12 bölüme dayanan dayanılmaz TRT programı ki önümüzde en az 90 bölüm daha var gibi,

Ve ünlülerin AVM’lerde çocuklarıyla iyi annelik gösterileri

Önder Fırat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Serdar Bilgili Nöbetçi Playboy Üçlümüz , Çok sıkıldık , Pazar akşamı İmamoğlu hepsinden evladır , SAYGIYLA KAYDA GEÇTİK elimizden gelen budur