Kılıçdaroğlu açıkladı: Yarın Muharrem İnce ile görüşecek

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşme talebinde bulunduğunu bildirdi.

Kılıçdaroğlu açıkladı: Yarın Muharrem İnce ile görüşecek

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşme talebinde bulunduğunu bildirdi.

Gazeteci İsmail Saymaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söylediğini aktardı.

Saymaz paylaşımında şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu’na “Muharrem İnce ile görüşecek misiniz?” diye sordum. Yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söyledi.

GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN MEMLEKET PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Memleket Partisi'nden yapılan açıklamada, görüşme talebinin CHP Genel Merkezi'nden geldiği belirtilerek, Kılıçdaoğlu-İnce görüşmesinin yarın 17.00'de yapılacağı bildirildi.

Memleket Partisi İletişim Danışmanı Oğuz Uçar, basına gönderdiği mesajda şunları söyledi:

"CHP Genel Merkezinden gelen talep üzerine;
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 29 MART 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17:00'de Memleket Partisi Genel Merkezinde görüşeceklerdir."

CHP KAYNAKLARI DA DOĞRULADI

CHP kaynakları görüşmenin yarın TSİ 17.00'de Memleket Partisi Genel Merkezi'nde yapılacağını doğruladı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Memleket Partisi İttifak