Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin ardından çarpıcı iddia: 'İmamoğlu o teklifi kabul etti'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Görüşmenin detayına ilişkin basın mensuplarına bir açıklama yapılmadı. Ancak gazeteci İsmail Saymaz, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

><

4-5 Kasım’da 38. Olağan Kurultayı’nı gerçekleştirecek CHP’de kurultay gündemi devam ediyor. Kurultaya sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirdi.

Farklı araçlarla tesisten ayrılan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

KULİS BİLGİLERİ SIZDI

T24'ün aktardığı kulis bilgisine göre, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na kurultayda divan başkanı olması önerisini götürdü.

Kulislerden sızan bu bilgilerin ardından gazeteci İsmail Saymaz da çarpıcı bir iddiayı paylaştı. Saymaz, İmamoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından şu paylaşımı yaptı:

"Kılıçdaroğlu, bir hafta önce İmamoğlu’na haber göndererek, kurultayda divan başkanı olması teklifini iletmişti. İmamoğlu sıcak baktığını söylemişti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün görüştü ve anlaştı. 4 Kasım’daki CHP kurultayında divan başkanlığını İmamoğlu yapacak."

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin ardından çarpıcı iddia: 'İmamoğlu o teklifi kabul etti' - Resim : 1

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin ardından çarpıcı iddia: 'İmamoğlu o teklifi kabul etti' - Resim : 2

Genel merkez kaynakları, divan başkanlığına her iki tarafın da üzerinde anlaşacağı bir isim getirmek istendiğini belirtmişlerdi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP