Kılıçdaroğlu: Ankara'yı değiştireceğiz!

CHP'liler Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş için toplandı.

GERÇEK GÜNDEM - CHP'de heyecanlı ve coşkulu bir gün yaşandı. Mansur Yavaş için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

CHP grup toplantısının yeri değiştirildi. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ATO Kongre Merkezi'nde projelerini anlatacak. Mansur Yavaş'ın tanıtılacağı toplantıda CHP'liler büyük bir coşkuyla yerlerini aldı.

Milletvekilillerinin de yerlerini aldığı toplantıya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve CHP'nin Genel Seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce de katıldı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"En belalı konulardan birisi protokol meselesi, tek tek saymak yerine, protokolden olsun olmasın hepiniz hoşgeldiniz, onur ve şeref verdiniz.

Bu toplantıda 1 eksiğimiz var, sayın Levent Gök TBMM başkanvekili, çünkü o tarafsızlığı nedeniyle yasaya duyduğu saygı nedeniyle aramızda değil

Güzel Ankara'yı konuşacağız, Ankara hepimizin göz ağrısı, Ankaralılar huzur içinde bir kentin sokaklarında gezsinler, tanımasalar bile birbirlerine selam versinler, herkesin rahat ve huzur içinde yaşadığı bir Ankara...

Atatürk, milli kurtuluş savaşını Ankara'da bir imece kültürü ile başlattı. Birlikte mücadele etmek, birlikte savaşmak, Ankara'nın başkent oluşunun özünde yatan felsefi budur. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, birlikte mücadele edeceğiz.

100. yılında inşallah sayın Mansur Yavaş Ankara'yı yönetecektir. Nasıl bir Ankara teslim alındı? Okuma-yazma oranının en düşük olduğu kentlerden birisi Ankara'ydı.

Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları, Ankara'yı başkent ilan ettiklerinden sonra dünyanın ilk planlı başkentlerinden birisi olarak tarihi geçti.

Ankara'yı Ankara yaptılar. Gençlik parkı, hisar parkı, hacettepe parkı, gölbaşı plajı... Yemyeşil bir Ankara'ya dönüştürdüler. Emek harcayan bütün Ankaralı büyükleri saygıyla anıyoruz. Bozkırı yeşile dönüştüren Ankaralılar bugün beton Ankara ile karşılaşacaklarını hiç düşünmediler.

Beton Ankara'yı değiştireceğiz. Bir kişiyle değiştireceğiz, bir kişinin kararlılığıyla değiştireceğiz. O kişinin adı Mansur Yavaş!

Ankara'nın kaderini değiştireceğiz. En görkemli başkentlerden birisi olacak Ankara. Ben belediye başkanı adaylarından 3 şey isterim; 1-Hiçkimsenin emeği ile oynamayacağız. Herkesin aşına ve işine saygı gösterilecek. 2- Bizler her kuruşun hesabını millete vermeyi onurlu bir görev biliriz.

Harcanan her para milletin parasıdır. Aynı anlayışla sayın Mansur Yavaş da harcadığı her kuruşun hesabını milletine verecek. 3- Hiçkimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Sayın Mansur Yavaş da aynı çerçevede hareket ediyor. Hangi kimlikten olursa olsun insansa, sorunu varsa, o sorunları çözmek bizim boynumuzun borcudur."

Etiketler
Mansur Yavaş Ankara