Elazığ’da Tanal rüzgarı: Önce halay çekti, sonra tatlı ısmarladı

CHP'li Mahmut Tanal, partisinin grup toplantısı için bulunduğu Elazığ'da önce "Haram yemeyelim" vurgusuyla tatlı ısmarladı ardından davul zurna eşliğinde halay çekti.

Elazığ’da Tanal rüzgarı: Önce halay çekti, sonra tatlı ısmarladı

GERÇEK GÜNDEM /

Seçim takvimi yaklaşırken, liderler çalışmalarına hız verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesi sonrasında, Altılı Masa’yı oluşturan muhalefet partilerin liderleri, Türkiye'yi şehir şehir gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolyu'yu karış karış gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Adıyaman ve Malatya'daydı. Yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, daha sonra 2020 yılının Ocak ayında gerçekleşen depremde okulların da yıkıldığı Elazığ'da yaptırılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katılmak için Elazığ'a geçti. CHP'nin grup toplantılarını Anadolu'nun farklı şehirlerinde gerçekleştirme kararı nedeniyle CHP'li vekiller de bugün Elazığ'da.

"HARAM YEMİYORUZ"

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Elazığ'da verdiği görüntülerle dikkat çekti.

Vatandaşlara ve partililere tatlı ısmarlayan Tanal, "Tek tek sayın, haram bir şey yemeyelim" dedi. Tanal, seyyar satıcıyla birlikte tatlıları sayarken "Kaybın hesabını yapmayın, haram yemiyoruz" dedi.

Mahmut Tanal daha sonra davul ve zurna eşliğinde halay çekti. Tanal'ın Elazığ sokaklarında korumasız ve halk ile içiçe dolaşması akıllara yurttaşlarla fotoğraf vermekten dahi kaçınan, taleplerini dile getirenleri azarlayan AKP'li vekillerin getirdi.

Etiketler
Mahmut Tanal Elazığ