Ali Babacan'a canlı yayın öncesi AKP'li gençlerden protesto!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli’de katıldığı canlı yayın öncesi ve sırasında AKP'li gençlerin protestosu ile karşılaştı.

Ali Babacan'a canlı yayın öncesi AKP'li gençlerden protesto!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Denizli’de faaliyet gösteren Pamukkale TV’nin canlı yayınına konuk oldu.

Babacan’ın canlı yayına katılacağını öğrenen AKP Gençlik Kolları üyeleri, televizyon binasının üst katında bulunan AKP Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi’nde toplandı.

ASANSÖRÜ TUTTULAR

DEVA Partisi heyetinin binaya gelmesiyle birlikte protestolarına başlayan partili gençler, ilk önce üst katlardan asansörü tutarak Babacan’ı merdivenden yukarıya çıkmak zorunda bıraktı.

PROGRAMI ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Merdivenlerde toplananlar yayın boyunca da üst kattan ses sisteminden müzik açıp sloganlar atarak Babacan’ın programını engellemeye çalıştı.

SELAMLAYARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Kendisini yuhalayan ve “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atılan Babacan, kendisini protesto eden gençlere selamlayarak tepki gösterdi. Polis, AKP'li gençler ve televizyon stüdyolarının bulunduğu bina önünde toplanan DEVA Partili gençler ile bina içerisindeki AKP'li gençleri karşı karşıya getirmemek için mücadele verdi.

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Babacan, binadan ayrılırken yaşananlara, “Biz DEVA Partisi olarak yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir güç halktan daha güçlü değildir. Halkın iradesinden daha güçlü bir güç tanımadık. Böylece yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın da artık çok şükür bizim arkamızda olduğunu gayet iyi görüyoruz” sözleriyle tepki gösterdi. (İHA)

Etiketler
DEVA Partisi Ali Babacan Denizli