Bahçeli'den Özgür Özel'in 'Erdoğan hesap verecek' çıkışına yanıt: Kendisi eczacıdır, aspirin ne işe yarar bilir ama hukukun h'si yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili "hesap verecek" çıkışını yapan Özgür Özel'e yanıt verdi.

Bahçeli'den Özgür Özel'in 'Erdoğan hesap verecek' çıkışına yanıt: Kendisi eczacıdır, aspirin ne işe yarar bilir ama hukukun h'si yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da gazetecilerle buluştuğu iftar programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre Gezi davasının karar duruşmasında CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine ilişkin Bahçeli, şunları kaydetti:

“Özgür Özel kendisi eczacıdır, ilaçları bilebilir, aspirin ne işe yarar onun farkına varır ama hukukun ‘h’si yok. Neyle cezalandıracak? Böyle boş konuşmanın hiçbir manası yok. Bu birçok kişiyi tahrik ettiği gibi bir arada oluşu da kuvvetlendirir.

Yani Özgür Özel AK Parti’ye mi hizmet ediyor, Cumhur İttifakı’na mı hizmet ediyor, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuyusunu mu kazıyor? Buna ben değil, CHP’lilerin cevap vermesi lazım. Cezalandırılacakmış, bu söz müdür yani. Mesela benim elimde ne yetki var ki Kemal Kılıçdaroğlu’na ceza vereyim? Böyle bir şey olmaz. Yani hukukun olmadığı yerde cezanın 50 çeşidi var. O da felakettir. Bütün hukuk dışı ceza çeşitlerini bir araya getirdiğiniz vakit sonuç felakettir.”

Etiketler
Devlet Bahçeli MHP Özgür Özel