Mansur Yavaş, Akşener ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu ile görüştü

Bugün Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret eden Mansur Yavaş, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Mansur Yavaş, Akşener ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün İYİ Parti Genel Merkezi'ni de ziyaret etmişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adaylığı için kendisini önermesi hakkında da soruları yanıtlayan Yavaş, ""Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Benim belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere ne de siyasi partilerin genel başkanlarına cevap vermemeli sadece işini yapmalı. Ben seçimden önce bir söz vermiştim; bize oy vermeyenleri düşman olarak görmeyeceğiz, seçim kazanmak zafer kazanmak değildir demiştim. O tavrım aynen sürüyor, hiç kimseyi ayırmadan ve herkese eşit davranarak görevimi sürdürmeye çalışıyorum. Bu arada tabi bazen böyle konuşmalara maruz kalıyoruz ama ben bunlara cevap vermeyeceğim. Çünkü ben kamu görevlisiyim ve kendimi siyasetin içinde görmüyorum. Açıklamalar benim rızam ve bilgim dışında. Ben de görevimin başındayım." demişti.

Etiketler
Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti Mansur Yavaş