Selahattin Demirtaş, Twitter’dan FOX TV’ye 'bağlandı': Hemen seçim, derhal seçim

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, FOX TV'ye gönderdiği mesajında "Zam var, zulüm var ama umut da var, çözüm de var. Hemen seçim, derhal seçim" ifadesini kullandı.

Selahattin Demirtaş, Twitter’dan FOX TV’ye 'bağlandı': Hemen seçim, derhal seçim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'faiz sebep, enflasyon netice' teziyle savunduğu 'yeni ekonomik model', Türk lirasında tarihi değer kaybına yol açtı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) dört ay peş peşe verdiği faiz indirimi kararlarıyla 18 seviyesine kadar çıkan dolar/TL, kur korumalı TL mevduat desteği sonrası 12-13 lira bandına çekildi. Ancak bu süreçte yapılan zamlar, kamuoyunda oluşan indirim beklentisine rağmen geri alınmadı.

DEMİRTAŞ, FOX TV'YE MESAJ GÖNDERDİ

Kasım 2016'dan bu yana Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yaşananlarla ilgili FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programına mesaj gönderdi.

Kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarda sözlerine "Günaydın değerli İsmail Küçükkaya. FOX ailesine ve tüm izleyicilere selamlar" diye başlayan Demirtaş, şöyle devam etti:

'HEMEN SEÇİM, DERHAL SEÇİM'

"Halkın olup biteni anlamadığını zannedip halkı küçümseyenler siyaset sahnesinden silinip gidecekler. Hele ki bir halk, aydınlık yarınları için el ele vermeyi başarmışsa o halkı kimse durduramaz. Zam var, zulüm var ama umut da var, çözüm de var. Hemen seçim derhal seçim."

Demirtaş'ın mesajı Küçükkaya tarafından bu sabahki yayında okundu.

Selahattin Demirtaş, Twitter’dan FOX TV’ye 'bağlandı': Hemen seçim, derhal seçim - Resim : 1

Etiketler
Twitter Selahattin Demirtaş FOX TV HDP