Kılıçdaroğlu'ndan ayakta alkışlanan 'Erdoğan'a dava' konuşması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan hakkında açtığı 5 kuruşluk dava ile ilgili söylediği sözler CHP'liler tarafından ayakta alkışlandı.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkında açtığı 500 bin TL'nin davaya karşı açtığı '5 kuruşluk' dava hakkında konuştu.

Kılıçdaroğlu, dün Avukatı Celal Çelik aracılığıyla Erdoğan'a karşı 5 kuruşluk karşı dava açmıştı.

Kılıçdaroğlu bugün CHP Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Erdoğan hakkında neden 5 kuruşluk dava açtıklarını anlattıktan sonra CHP'lilerin tarafından ayakta alkışlandı.

Kılıçdaroğlu'nun, "Benimle ilgili olarak 500 bin liralık dava açmış. (Gülerek) Çok korktum. Avukatım (Celal Çelik) geldi dedi ki, 'Bizde dava açacak mıyız, biz de 500 bin liralık dava açalım mı?' dedi. O kadar etmez dedim. 'Ne kadar olsun?' Adamına göre dedim, 5 paralık dava açın" sözleri CHP'liler tarafından ayakta alkışlandı.

Kılıçdaroğlu alkış tufanı sonrası ise sözlerini şöyle bitirdi:

"5 paralık dava açın dedim. Avukat arkadaş, '5 paralık dava yok' dedi. Ne yapalım o zaman 5 kuruşluk olsun dedim. Dava o nedenle 5 para değil, maalesef 5 kuruşluk açtık. Değeri biraz yükseldi ama idare edeceğiz."

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu