İmamoğlu Esenyurt'ta konuştu: Demokrasi bayramı yaşayacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde seçmene hitap etti. İmamoğlu, "Yarın güçlü bir demokrasi bayramı yaşayacağız" dedi.

><

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'ta halk buluşmasında konuştu.

İmamoğlu, "Bu oy kimsenin siyasi alışkanlıklarının, bu oy o gitsin-bu gelsin oyu değil. Bu bir sistemin, her şeyi bir kişin aklına sıkıştıran sisteme güle güle deme seçimi" dedi.

"DEMOKRASİ BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ"

"Yarın güçlü bir demokrasi bayramı yaşayacağız" diyen İmamoğlu, "Bu seçim sadece geçmişten bu yana gelen siyasi alışkanlıklarımızın seçimi de değil. Doğruya doğru, yanlışa yanlış deme seçimi" ifadelerini kullandı.

"YARININ KOMBİNİ BELLİ OLDU"

"Konfeksiyoncular kızacak, ceket satışları düşecek" diyen İmamoğlu, "O zaman ben de sizden söz almak istiyorum. Yarının kombini belli oldu. Bütün hanımefendiler de dahil bunu yapabilirler. Kolları kıvrılmış bir gömlekle sandıkların başında, okulların önünde, canım Türk bayraklarıyla, caddelerde, sokaklarda memleketi demokrasi şölenine dönüştürmeye hazır mıyız? Ama böyle, anlaştık mı? Tamam. Güzel, kombin belli oldu" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN..."

İmamoğlu, "Çocuklarınızın geleceğini, 86 milyon insanın barışının, huzurunun korunması için Millet İttifakı'na, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin. Liyakatla gençlere yeni ufuklar açacağız. Mülakatı çöpe atacağız, liyakatla sizi hak ettiğiniz makamlara getireceğiz. İşte yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemin kahramanları sizler olacaksınız" diye konuştu.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Seçim 2023 İstanbul Esenyurt