Merakla bekleniyordu: 'Bihter' filminden ilk tanıtım geldi

Prime Video'nun iddialı filmi 'Bihter'den ilk tanıtım geldi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi yer alırken, oyuncuların uyumu çok beğenildi.

Merakla bekleniyordu: 'Bihter' filminden ilk tanıtım geldi

Prime Video'nun Aşk-ı Memnu uyarlaması iddialı filmi 'Bihter'den ilk tanıtım geldi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi yer alırken, oyuncuların uyumu çok beğenildi.

Prime Video, bomba gibi bir giriş yapacak olan orijinal filmi 'Bihter'in tanıtımını yayımladı.

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı "Bihter" filmi, Kasım ayında Türkiye’de Prime Video ile izleyiciye merhaba diyecek.

Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri 'Aşk-ı Memnu'nun başka bir yorumu olan "Bihter"; tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık üzerine zamansız ve evrensel bir hikaye sunacak.

1920’li yıllarda geçen filmin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran bulunuyor

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Timur Savcı ve Cemal Okan üstleniyor.