Star TV Ömer dizisinden üzen haber! O tarihten sonra izleyemeyeceksiniz

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın paylaştığı Star TV Ömer dizisinin final tarihiyle ilgili iddia...

Star TV Ömer dizisinden üzen haber! O tarihten sonra izleyemeyeceksiniz

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı Ömer dizisi en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

Kadrosu yıldızlarla dolu olan Ömer dizisi ne zaman final yapacak?

İddialara göre Ömer dizisi Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek. Dizinin bu denli erken veda edecek olması Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın hayranlarını da çok kızdırdı.

İddialarla ilgili henüz Star TV açıklama yapmış değil.

Ömer, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 9 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, senaryosunu Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay paylaşmaktadır.

ÖMER DİZİSİNDE DENGELER DEĞİŞİYOR

NTV'nin aktardıklarına göre; Ömer son bölümde; Vicdan'ın Ömer'i öptüğünü gören Kamil, silahını çekip ikisini de vuracağını söyledi. O sırada gelen Reşat ve Tahir de neler olduğunu sorunca Vicdan, korkup öpüştüklerini reddetti.

Star TV Ömer dizisinden üzen haber! O tarihten sonra izleyemeyeceksiniz - Resim : 1

Kamil'i durdurmaya çalışırken silah elinde kalan Tahir, onun "İnsan kardeşinin çocukluk aşkına yan bakar mı? Bitir ikisinin de işini" sözleriyle darmadağın olurken gözyaşlarına boğuldu. Reşat da gidip silahı onun elinden aldı.

"VİCDAN BENİ ÖPTÜ"


Kamil ve Hakan gittikten sonra Gamze, Ömer'e öpüşüp öpüşmediklerini sordu. Ömer, onun doğru söylediğini belirtip tam olanları anlatacakken Gamze orayı terk etti.

Şükran ise olanların şokuyla Tahir'e "Sen o kadın için kardeşini mi vuracaktın? Yazıklar olsun sana" dedi. Gamze'nin peşinden giden Ömer, Vicdan'ın onu öptüğünü söyleyip özür diledi. Onu kaybedeceğinden korktuğunu belirten Gamze, eve gidip eşyalarını toplamaya başladı. Ömer'e "İçimde hiç keşke kalmadı. Çünkü ben senin için hak ettiğinden çok daha fazlasını yaptım" dedi.

GAMZE GİTMEKTEN VAZGEÇTİ


Kapıdan çıkarken Reşat ile karşılaşan Gamze, onunla konuşmak için içeri girdi. İkna olan Gamze, odasına çıktı. Ömer ile tartışmaya devam eden Gamze, "Tahir'i de mi hiç düşünmedin? 'Vicdan, beni öptü' desen ona inanacak mı bakalım aranızda bir şey olmadığına" dedi.

Ömer'in "Sen bana inanıyorsun değil mi?" sözleriyle gözyaşlarına boğulan Gamze, "Ben o uçağa bindiğimden beri ağlıyorum. 'Dönünce Ömer'e sarılacağım her şey geçecek' diye düşündüm ama halimize bak" dedi.