Akit yine nefret kustu! Yahudileri hedef alan 'yazı'

Hükümete yakın Akit Gazetesinde yayınlanan yazı baştan sona hayvanlara ve yahudileri hedef aldı.

Akit yine nefret kustu! Yahudileri hedef alan 'yazı'

Hükümete yakın Akit gazetesinde 20 Temmuz'da, "Beykoz Göksu Evleri’ndeki köpekler" başlıklı bir yazı kaleme alındı. Yazı, Akit okuru olduğu belirtilen İclal Yalçınlar tarafından yazıldı.

Saldırgan bir köpek fotoğrafı ile servis edilen 'yazı' baştan sonra nefret suçu içeren ifadeler ile dolu. Hayvanlara, azınlıklara öfkesini kusan İclal Yalçınlar beyin yakan iddilarda bulunarak "İçlerinden de gayet sevinerek ‘Müslümanı ısır ısır’ diye saldırtıyorlar." denildi.

Satış fiyatı ortalama 3.500.000 lira olan villalarda oturabilin İclal Yalçınlar'ın 50 liranın hesabını yapması da dikkat çeken noktalardan oldu.

Akit yine nefret kustu! Yahudileri hedef alan 'yazı' - Resim : 1
Akit yazıyı bu fotoğrafla servis etti.

Aydınlar'ın nefret içeren, Yahudileri hedef gösteren 'yazısı' şöyle;

Beykoz Göksu Evleri’ndeki sokaklar, kaldırımlar ve caddeler köpek sürülerinin kontrolüne geçti. Saldırıya uğrayanlar, ısırılanlar 100 kişiden fazla. Beykoz Göksu Evleri’nde köpekler yoluyla taciz kastidir.

Safarat Yahudileri dört yüz sene Hristiyan gibi İspanya’da saklanmışlardı. Çocukları çivili fıçıya koyarak yuvarlayıp kanlarını dökünce İspanyollar uyanmış ve ayaklanmıştı.

Bugün Selanik Yahudileri ve Masonların bir kısmı Göksu Evleri’nde yaşıyor. Köpekleri Müslümanların üstüne saldırtıyorlar. ‘Bir şey yapmaz bir şey yapmaz sen merak etme köpeğin teyzesi veya dayısı’ deyip bir de aşağılıyorlar.

İçlerinden de gayet sevinerek ‘Müslümanı ısır ısır’ diye saldırtıyorlar. Bütün bunları kasten yaptırıyorlar. Sokaklar ve kaldırımlar güya belediyenin ama devlet yok..

Aidatların elli lirası köpeklerin masraflarına ayrılıyor. Yolların temizliği, işçilik ücreti, tazminatı, dışkılar için naylon torba parası... Bunlar köpeklerden zarar gören Müslüman Türklere ödettiriliyor. Hem zarar görüyorsunuz hem de para ödüyorsunuz.

Etiketler
Akit gazetesi