AKP'li vekilden Akit'e tepki: Bu Nazilerin dili

AKP MKYK üyesi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından Akit'te yer alan bir yazıya çok sert tepki gösterdi.

AKP'li vekilden Akit'e tepki: Bu Nazilerin dili


AKP Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi (YSKM) Başkanı, AKP MKYK üyesi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından Akit'te yer alan bir yazıya çok sert tepki gösterdi.

Hükümete yakın Akit gazetesinde cumartesi günü, "Beykoz Göksu Evleri’ndeki köpekler" başlıklı bir yazı kaleme alındı. Yazı, Akit okuru olduğu belirtilen İclal Yalçınlar tarafından yazıldı.

AKP Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi (YSKM) Başkanı, AKP MKYK üyesi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ise, sosyal medya hesabından söz konusu yazıya çok sert tepki gösterdi.

"BU NAZİLERİN DİLİ"

Mustafa Yeneroğlu, kişisel Twitter hesabından, Akit'te yer alan yazının ırkçılığı körüklediğini ifade ederek, "Bu Nazilerin dili" dedi.

Yeneroğlu, "Avrupa'da Müslümanların devamlı maruz kaldığı bu dile ülkemde Yahudi ve Hıristiyanların zaman zaman maruz kalması gerçekten yıkıcı. Müslüman ırkçı olamaz, Müslüman nefret tellallığı yapamaz, Müslüman yalan haber üretemez. Müslüman herşeyden önce ahlaklı ve insaflı olur!" diye belirtti.

AKP'li vekilden Akit'e tepki: Bu Nazilerin dili - Resim : 2

Etiketler
Milletvekili Nazi