Gökhan Özoğuz'dan Demet Akalın'a "şampanya" tepkisi: Tıynetsiz, seviyesiz hareketler

Gökhan Özoğuz, Demet Akalın'ın sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı garsonun başından dökmesine "Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır" diyerek tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz'dan Demet Akalın'a "şampanya" tepkisi: Tıynetsiz, seviyesiz hareketler

Şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı "Resmen elma suyu vermişsiniz" diyerek garsonun başından aşağı dökerken, o anlara kamuoyundan tepki yağdı.

Athena grubunun solisti şarkıcı Gökhan Özoğuz, sahne aldığı mekanda şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'a, "Tıynetsiz, seviyesiz hareketler. Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Snob Magazin'in haberine göre, Nişantaşı'ndaki bir hastaneden çıkarken görüntülenen Gökhan Özoğuz, menisküs ve çapraz bağ kopması olduğu için hastaneye geldiğini belirtti.

Özoğuz, "18 senedir uğraşıyorum o zaman da ameliyat denmişti, şimdi de. Son konserden sonra da şişme oldu. Ameliyat olduğun zaman 4 ay ayağa kalkamıyorsun. Şimdilik egzersizlerle devam ediyoruz" diye konuştu.

Özoğuz, Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı içki dökmesinin hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Yorum bile yapılacak tarafı yok, üzücü şeyler. Tıynetsiz, seviyesiz hareketler. Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır. Dünyada o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki artık bakmıyorum bile."

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir mekanda sahne alan şarkıcı Demet Akalın, kendisine gönderilen şampanyayı garsonun başından aşağı döktü. Daha sonra garsona, "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyen Akalın'ın davranışı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Akalın, "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi 'dök, dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri" sözleriyle kendisini savundu.

Demet Akalan'ın başına şampanya döktüğü Murat Yaşar ise ""Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır. Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır" dedi.

Etiketler
Demet Akalın Şampanya Gökhan Özoğuz