MHP'liler çocukları BİM'e götürüp slogan attırdı: Kimse Türk devletine hakaret edemez

MHP'li bir şahıs küçük çocukları da yanına alarak BİM'e gitti. Şahıs küçük çocuklara ideolojik sözler söyletip slogan attırırken MHP'nin işareti olan kurt işareti yaptırdığı da görüldü.

MHP'liler çocukları BİM'e götürüp slogan attırdı: Kimse Türk devletine hakaret edemez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zincir marketlere ilişkin sözleri üzerine başlayan gerilim gün geçtikçe artıyor. Ağrı ve Çankırı da marketler mühürlenirken, Antalya'da BİM'e saldırı gerçekleşti.

Gerilimin ardından BİMCELL hattını iptal ettirmek isteyen bir şahısın çocukları da yanına alarak markete gittiği ortaya çıktı.

Kasiyere "Türk evladının size söyleyeceği bir şey var. Sizinle alakalı değil. Siz çalışsanız. Söyleyin oğlum" dediği görülen videoda şahsın küçük çocuklara ideolojik sözler söylettiği görülüyor.

Küçük çocuğun ağzından ise şu sözler çıktı:

"Abi siz ve sizin diğer abi ve ablalarımız burada çalışıyor. Siz Türk gencisiniz sizin hiçbir suçunuz yok. Fakat buranın patronları Türk'ü tehdit ve hakaret etti. Biz de bu buna sessiz kalmayacağız. Kimse Türkiye ismine hakaret edemez"

Küçük çocuk sözlerinin ardından MHP ile özdeşleşen kurt işaretini yaptı. Diğer çocuğun ise "Bozkurtlar ulusun, Allah Türk'ü korusun" sloganı attığı görüldü.

Etiketler
BİM Hakaret