CHP'li Özel açıklama yaparken İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Özel açıklama yaparken, İçişleri Bakanlığı, Emin Şen'in Bakan Müşaviri olmadığını ileri sürdü. Özel, konuyla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine, Bakanlığın ve bazı valiliklerin internet sitelerinde yer alan haberleri gösterdi. Söz konusu sitelerde Şen için "Bakan Müşaviri" unvanı kullanılıyor.

CHP'li Özel açıklama yaparken İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'trol ordusu'nun başında olduğunu söylediği Emin Şen'in ticari ilişkileri hakkında bilgileri paylaştı.

Emin Şen'in İçişleri Bakanlığında çalıştığını ve sosyal medyadaki kullanıcı adını açıklayan Özel, "'Eminimsi'nin cep telefonunda kaç tane hesap var bilinmez ama Jandarma Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tweetlerini aynı telefondan atacak yetki var. Troll ordusunun komutanı biz Soylu'yu eleştirdiğimizde şanlı jandarmayı kalkan ediyor" ifadelerini kullandı.

BAKANLIK, ÖZEL EKRANLARDAYKEN AÇIKLAMA YAPTI

CHP'li Özgür Özel canlı yayında açıklamalarda bulunurken İçişleri Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı, "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" dedi.

CHP'Lİ ÖZEL YANIT VERDİ

Bakanlığın açıklaması, gazetecileri tarafından Özgür Özel'e soruldu. Özel, Bakanlığın sitesi ve bazı valiliklerin internet sitelerinde yer alan haberleri örnek göstererek, Şen'in Bakan Müşaviri olduğunu belirtti.

Özel'in örnek gösterdiği sitelerde, Emin Şen için "Bakan Müşaviri" unvanı kullanılıyor.

İşte Bakanlığı sitesinden Şen'in profili:

CHP'li Özel açıklama yaparken İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi - Resim : 2

CHP'li Özel açıklama yaparken İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi - Resim : 3

Etiketler
CHP İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu AKP Özgür Özel Emin Şen