Erdoğan'ın sözlerinden sonra Barlas'tan tartışma yaratan çıkış: 'Doktor olmaya gerek yok, hasta bakıcı yapar'

Erdoğan'ın doktorları hedef alan konuşmasının ardından A Haber programcısı Cemil Barlas, "Zaten DSÖ protokollerini harfiyen uygulamak için doktor olmaya da gerek yok… Hasta bakıcı yapar…” dedi.

Erdoğan'ın sözlerinden sonra Barlas'tan tartışma yaratan çıkış: 'Doktor olmaya gerek yok, hasta bakıcı yapar'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, tartışılmaya devam ediliyor.

Erdoğan, konuşmasında hekimleri eleştirerek “Varsın gidiyorlarsa gitsinler, bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam eder buralarda yola devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) başta olmak üzere hekim kuruluşlarından Erdoğan’ın sözlerine tepki geldi.

A HABER PROGRAMCISI: DOKTOR OLMAYA GEREK YOK HASTA BAKICI YAPAR

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas’ın oğlu ve A Haber programcısı olan Cemil Barlas, sosyal medya hesabından hekimlere yönelik tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Cemil Barlas, “Doktorlar gidiyormuş gitsinler... Zaten DSÖ protokollerini harfiyen uygulamak için doktora olmaya da gerek yok… Hasta bakıcı yapar…” dedi.

Barlas’ın paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

Tepkilerin üzerine Cemil Barlas “Bu twiti üstüne alınıp cevap veren doktorlar sadece satılmış değil aynı zamanda geri zekalı da..” paylaşımında bulundu.

Etiketler
Uygulama